SECRID – šikovná peněženka, která se vejde do každé kapsy

Share

Platíte často kartou a máte rádi jednoduché věci? Hledáte kompaktní peněženku, která se vejde do každé kapsy? Tak právě pro vás jsou určeny peněženky Secrid – stylové a do detailu promyšlené peněženky, které vám usnadní život.

Jednoduchost

A jaká vymoženost se skrývá za krásným minimalistickým designem? S pomocí vysunovacího mechanismu zaplatíte přiložením celé peněženky k terminálu – jedním stiskem, jednou rukou a bez kontaktu.

Velikost

Rozměr peněženky vycházející z velikosti platební karty určuje smysl peněženky. Jedná se vlastně o pouzdro na karty, bankovky účtenky i pár drobných. Už nemusíte hledat kartu v peněžence ani peněženku v tašce. Takové pouzdro snadno zastrčíte do jakékoliv kapsy a máte tak vše po ruce.

Bezpečnost

Před ztrátou nebo krádeží Vás nic neochrání, ale hliníkový obal se zabudovanou RFID ochranou zaručí, že vaše data z platebních karet nebo z dalších dokladů s čipem nemohou být přečtena na větší vzdálenost.

Příběh

Ať už se jedná o koženou peněženku Miniwallet nebo Slimwallet, základem je vždy hliníkové pouzdro Cardprotector – vlajková loď společnosti Secrid. Manželský pár holandských designérů vyvinul toto vysunovací pouzdro již v roce 2009 a lze ho koupit v několika barvách, popřípadě doplnit elastickým páskem na bankovky nebo rozšířit kapacitu přídavným plastovým pouzdrem Cardslide.

Materiály

Všechny materiály pochází z evropské produkce a koneckonců Secrid je projekt, který dává práci místním lidem, především v místě svého vzniku – v Holandsku. Každý půlrok firma Secrid představuje nový model peněženky, i proto je kolekce velmi rozsáhlá. Na své si přijdou milovníci barev, geometrických vzorů i klasiky – pravé kůže. Protože společnost Secrid dbá velmi na kvalitu usní, najdete v jejím sortimentu i velmi luxusní provedení – lícové full grain kůže vyčiněné přírodním způsobem. Vždy si můžete vybrat z velkého množství barev a dokonale sladěných kombinací.

Odpovědnost

Firma Secrid se chová odpovědně nejen k zaměstnancům, ale i k životnímu prostředí. Snaží se snižovat uhlíkovou stopu při výrobě a podporovat výsadbu stromů a čištění oceánů.

Také vás zaujaly tyto malé převratné peněženky? Neváhejte a vyzkoušejte, už nebudete chtít platit jinak.

Read more

Local News