Kde a jak využít velkoformátový tisk?

Share

Technologie velkoplošného tisku se hodí pro tisk větších formátů. Místo archů se tiskne na role, proto se používá na větší plochy, které zpravidla přesahují 1 m². Přesně z toho důvodu se velkoformátový tisk používá například k tisku samolepících plastových fólií, bannerů, reklamních plachet, velkoformátových fotografií a výkresů.

Každý zákazník má trošku jiné představy o velkoformátovém tisku. Někdo potřebuje větší množství reklamních plachet pro dokonalou firemní prezentaci. Další chce na svou výstavu vyrobit krásné velkoformátové fotografie. A často se pomocí velkoformátového tisku vyrábí také projektová dokumentace, technické výkresy, plány a další materiály.

Individuální přístup k velkoformátovému tisku

Ve společnosti Tomados přistupují ke každému zákazníkovi zcela individuálně. Například pro větší odběratele je nabízena množstevní sleva. Pokud spěcháte, můžete využít expresní velkoformátový tisk. V takovém případě jsou vám odeslány hotové materiály přes expresní službu ještě v den zadání vaší zakázky.

Objednat si můžete barevný i černobílý velkoformátový tisk ve formátech A0, A1 a A2. Pro velkoplošný tisk se standardně používá papír o gramáži 80 g, 170 g či fotopapír 200 g. Záleží ale na povaze vaší poptávky.

Co všechno se dá pomocí velkoformátového tisku vyrobit?

Zkušení odborníci na velkoplošný tisk se nezaleknou žádné zakázky, proto si za skvělé ceny můžete nechat udělat:

  • velkoformátový tisk fotografií, obrazů, kartografických děl,
  • katastrální mapy, územní plány, mapy inženýrských sítí,
  • velkoformátový tisk výkresů, schémat, projektové dokumentace, plánů,
  • plakáty, reklamní materiály, prezentační materiály a loga.

Vypsat všechny možnosti velkoformátového tisku se nám v tomto článku asi nepodaří. Je jich opravdu hodně. Proto se s jakýmkoliv požadavkem na velkoplošný tisk obraťte přímo na konkrétní firmu. Společně se zkušeným personálem naleznete vhodné řešení, které bude plně odpovídat vašim představám.

Věděli jste, že letáky a plakáty jsou stále efektivní formou propagace? Musíte však vědět, jak na to.

Cenu velkoformátového tisku víte předem

Moc dobře víme, jak je nepříjemné, když si chcete něco koupit a neznáte cenu. Přesně z toho důvodu má už poměrně hodně společností na svém webu propracovanou on-line kalkulačku, ze které se dozvíte orientační cenu vašeho velkoformátového tisku.

Do formuláře postupně zadáte vaše požadavky – typ tisku, formát, gramáž, počet stránek a další informace. Potom už stačí kliknout na tlačítko potvrdit a po pár sekundách získáte cenový odhad na zadaný tisk. Pokud však máte nějaké speciální přání, nebojte se kontaktovat zástupce společnosti. Určitě pro vás připraví individuální kalkulaci zakázky.

Pokud sháníte velkoformátovou tiskárnu, doporučujeme tiskárny Konica Minolta. Celou nabídku si můžete prohlédnout zde.

Read more

Local News