Ženy milují plešaté muže! Umíte svou pleš dobře prodat?

Share

Patříte mezi ty muže, kterým bohatá hříva nevydrží navěky? Nezoufejte, naší čtenářce a ženám obecně se pleš zdá neskutečně sexy!

Berete plešatění jako osobní tragédii? Nestavte se ke své pleši s takovým negativismem, ženám se pleš líbí a dokonce je i vzrušuje! Alespoň podle naší pravidelné čtenářky Lucky (25 let).

Čtěte, jak se k holé hlavě staví ženy!

Muži s pleší jsou jednoznačně “mužnější“ a více sexy

Objevili se vám kouty? Řídnou vám vlasy? Máte pleš? Nezoufejte, podle mne je to absolutně sexy!

Nevím, kdo přišel s tím, že plešatí muži mají větší libido než ti s bohatou hřívou vlasů. Ani netuším, kolik je ve skutečnosti pravdy na tom, že plešatí muži mají více testosteronu a tudíž jsou více mužní, ale na mne to vážně tak působí.

Můj přítel je (díkybohu) plešatý. Ano, myslím to naprosto vážně. Je tak sexy!, na svou pleš mě dokonce i sbalil. “Vyčuhoval“ s davu vlasatých chlápků a na první pohled mě tak upoutal. Kromě toho, když jdu po ulici a uvidím nějakého plešatého hezouna, pohled si určitě neodpustím. Zatímco mé mladší kamarádky slintají nad šampóny, já jsem na větvi z mužů 30-40 věku, kteří mají na hlavě sotva polovinu své dřívější vlasové výbavy.

Plešatí muži jsou neuvěřitelně vzrušující, zvláště když svou pleš umějí prodat!

Pokud si mohou dovolit malou radu, pánové, neberte padající vlasy jako konec svého sexy já. Nepropadejte lítosti a neztrácejte své sebevědomí. Oholte vlasy na milimetrovou délku a třeba si i nechte narůst vous na několikadenní strniště – tahle kombinace je prostě dokonalá! Zkrátka buďte muži, kteří umějí svou pleš nosit. Ať si mohu já i ostatní dámy pohled na vás užít!

Tomuhle se určitě vyhněte!

 

  • oholte-vlasyPleš nemaskujte tzv. přehazovačkou.
  • Nekombinujte pleš a dlouhé vlasy, holte na milimetrovou délku.
  • Neschovávejte pleš samoúčelně pod kloboukem nebo čepicí. Samozřejmě, že taková snapback skvěle doplní outfit, ale nesmíte se bát jí z té hlavy sundat.
  • V létě pozor na spálení, rudá holá hlava už tak dobře nevypadá.
  • Pozor na lupy!
  • Umějte svou pleš nosit se sebevědomím a umějte si z ní udělat legraci.
  • Nepodezírejte ženy, že na vás koukají s odporem, nejspíš jim připadáte sexy, stejně jako v mém případě. 🙂

Zdravím všechny plešaté sexy chlápky, doufám, že na vás na ulici někdy narazím! L.

Read more

Local News