Jak pečovat o vousy?

Share

Patříte k chlapům, kteří na tváří mají víc než jen třídenní vous? Pěkná bradka, dokonalý knír a upravená délka je u plnovousu velmi důležitá! Naučte se, jak vypadat ve vousech sexy a atraktivně.

Jak upravovat vousy jednoduše a se slušivým výsledkem? 

Ať už zvolíte jakýkoliv styl vousů, každý tvar si zaslouží tu nejlepší péči, a to včetně zastřihávání a holení.

Vybrat styl a dát tomu čas

Už vám leze ne nervy každodenní holení? Být hladký jako dětská prdelka je práce a v praxi se ženský stejně otáčí za mužskými s vousy. Tak proč si neulehčit péči o sebe sama a nestat se víc středem ženské pozornosti?

Vousy jsou znakem mužnosti!

Je to snadné, stačí si vybrat styl vousů a pak už stačí na změnu image jen nějakou tu dobu počkat. Vousy nechte růst volně, jen lehce zastřihávejte do vybraného tvaru, knír nesmí přesahovat přes rty a tváře je třeba částečně vyholovat.

Rostou vám vousy pomalu? Čtěte, co dělat pro jejich rychlejší růst?

Použijte břitvu nebo žiletku

pece-o-vousy-1Aby vousy “nějak vypadaly“, je zapotřebí pravidelného zastřihávání a holení přečnívajících vousů. Moderní muž je v pokušení používat holící strojky, které nevyžadují přítomnost pěny ani vody. Je fakt, že technologie šetří čas, ale toho nejpreciznějšího vzhledu docílíte stejně jen pomocí klasiky, kterou znali naši praotcové.

Zkuste břitvu použít k dokonalé úpravě bradky či knírku.

Navštívit barber shop

Nejste si jistí, jak svůj vous upravovat? Jak být ten trendy lumbersexuál? Zamiřte do pánského holičství, které najdete v každém větším městě. Návštěva vás bude stát pár set korun, ale odpočinete si, pokecáte s pravými muži a elegány, odpočinete si.

V barber shopu se o vás starají skuteční profíci na vousy a vlasy. 

Nejlepší kosmetika na vousy je dostupná na panvousy.cz

Read more

Local News