Žena přemýšlí a nás bolí ruce

Share

Zajisté to také znáte. Přichází jaro a sním opět mnoho ženských nápadů, jak se dá vylepšit zahrada, co by se dalo udělat na baráčku, popřípadě v baráčku, aby vše vypadalo jako ze škatulky. A právě my jsme ti, od kterých se očekává, že tyto myšlenky zhmotní a přemění ve skutečnost.

Pokud nejste zrovna nadšenec do zahradničení, stloukání zahradního nábytku, dělání nových omítek nebo malování pokojů, zajisté se také děsíte toho momentu, kdy se žena zadívá tím hloubavým pohledem do určitého místa, který by kapacitně mohl poskytnout prostor pro její fantazii a pak Vás osloví, tím více než obvykle, sladkým tónem.

To je moment kdy je zle!

My Vám nyní přinášíme pár rad, jak se nestát sochařem ženských nápadů.

1. Eliminace hned v prvopočátku

Nedovolte ženě, aby se zamyslela! Neustále jí rozptylujte, přicházejte s vlastními nápady, které Vás nebudou příliš zatěžovat, popřípadě nechoďte vůbec domů. Tak se nejspolehlivěji vyhnete jakémukoliv nepříjemnému úkolu. Po čase se snad jen možná objeví povinnost placení alimentů.

2. Přerušujte komunikační kanál

Pokud se Vám již stane ta nepříjemná záležitost, že se žena zamyslí a v jejím nadmíru složitém mozkovém ústrojí se začne rodit další z nelidských plánů, snažte se, aby se k Vám sdělení obsahující plán vůbec nedostalo. To znamená, ženě se zásadně vyhýbejte a pokud na Vás bude chtít promluvit, tak jí okamžitě skočte do řeči, popřípadě se ladně vytraťte.

3. Buďte vytížený

Nepodaří-li se Vám krok č.2, máte opravdu problém!

Pokud Vám již byl nápad, co by jste mohl udělat, sdělen. Je na čase být vytížený. Tím se rozumí neustále dělat něco, co Vám zkrátka nedovoluje dělat onu zrůdnou činnost, kterou si Vaše žena vymyslela. Pracujte tedy až do úmoru na svých vlastních projektech, které se alespoň na oko zdají být užitečné pro celou společnost a nejen pro Vás. Tím máte vždy argument: „Musíme ještě dodělat toto.“ Pokud Vám dojde takováto činnost, je čas na přesčasy v práci. To má tu výhodu, že nebudete lhát a z práce se budete opravdu vracet tak unavený, že neudržíte ani lžíci a navíc budete mít lepší platové ohodnocení.

Pokud však nebudete schopni ani bodu č.3, existují pro Vás už jen dvě možnosti. Buďto ženin nápad nerealizovat, avšak v delším časovém úseku neustále dokola poslouchat slova typu: A tamto jsi také neudělal! Popřípadě: „To ti to mám dávat písemně?“ Druhá varianta je zkrátka ta, že se seberete a půjdete zrýt záhonek, vymalujete ložnici popřípadě nově nahodíte dům. Ale to by nikdo z nás přeci nechtěl!

Takže pozor na bolení rukou.

Read more

Local News