Žena pije svou vlastní moč, už zvládla 900 litrů

Share

Je to nechutné, vtipné i smutné zároveň. To, co provádí 53 letá Carrie z Colorada, jiní dělají pro záchranu života v extrémních situacích. Pijí vlastní moč. Carrie je na své moči závislá více jak čtyři roky.

Denně vypije více jak dva litry své moči. Za dobu své závislosti vypila již 900 litrů! „Piju skoro všechnu moč, která vychází z mého těla, chutná to jako voda,“ říká o své podivné choutce Carrie.

pití nosem

To, co dělá Carriinu závislost ještě zajímavější je, že svou moč pouze nepije. Podle videoreportáže z kanálu TLC, kde se přiznává své kamarádce Denise, můžeme vidět, co všechno se svým denním přídělem moči dělá. Většinu „pouze“ vypije ze sklenice, občas si ale moč nalije do čajové konvičky a pije ji nosem! Používá ji také jako oční kapky a dokonce i jako pastu na zuby! Nosní pití, které bolí nejvíce, popisuje takto: „Ta bolest je jiná, než jakákoliv bolest, kterou jsem zažila.“ 

aplikace moči na pleť

Pro zachování krásné a vláčné pokožky na ní Carrie aplikuje vlastní moč!

Otázka, která nás napadne první při čtení tohoto článku je „Proč to vůbec dělá?“. Doktoři a psychiatři mají několik teorií. Někteří tvrdí, že trpí druhem Pica poruchy (stav, ve kterém jsou lidé posedlí jezením věcí, které nejsou k jídlu, třeba kostičky lega). Jiní tvrdí, že trpí Obsedantně kompulzivní poruchou, tedy stavy, ve kterých lidé vykonávají různé rituály, v opačném případě se na ně navalí obrovská úzkost. 

Podle psychiatra Dr. Keitha Albowa pití moči ji pomáhá zapomenout na stresové faktory, které ji obklopují. Doufá, že poradenství a terapie vše vyřeší a Carrin podivný zvyk.
 

 

Read more

Local News