Zdravý catering Praha aneb zdravá strava se cení

Share

Přibývá civilizačních nemocí, a ačkoliv vlivů, které to zapříčiňují, je opravdu spousta, jedním z těch velmi výrazných je strava. Lidé do sebe dnes cpou spoustu masa a mléčných výrobků, doplňují je cukrem v mnohých podobách a uměle vytvořenou stravou plnou éček. Není pak divu, že Česká republika se drží na špici ve výskytu rakoviny tlustého střeva a dalších nemocí moderního světa.

Každý má příležitost své stravování změnit, a pokud vás v blízké době čeká plánování nějaké akce, na kterou sháníte také občerstvení, máte šanci ukázat správný směr stravování i ostatním. Objednejte si zdravý catering Praha!

Zdravá strava = vyšší výkon, více energie a lepší nálada

O zdravém stravování by měli zauvažovat zejména zaměstnavatelé. Firemní stravování patří k oblíbeným a vyhledávaným bonusům. Pokud jej nenabízíte, kam chodí vaši zaměstnanci na oběd? Do nejbližší restaurace? Do fastfoodu? Na pizzu či na burger? Co kdybyste jim zavedli office catering ve zdravější podobě? Budete se divit, ale ze zdravého jídla plného živin získají daleko více energie, budou šťastnější a v práci výkonnější.

A jaká je catering cena? Těžko říct konkrétní částku, vždy se odvíjí od toho, jaké máte požadavky a v jakém množství budete jídlo odebírat. Cena se obvykle stanovuje individuálně.

Zařiďte si zdravé stravování na svatbu

Stravujete se zdravě, preferujete rostlinnou stravu nebo prostě jen nejíte maso? Na svatbě sice budete mít spoustu lidí, kteří jí „normálně“, ale není právě tohle příležitost jim ukázat nový směr? Catering na svatbu nemusí zahrnovat jen řízky s bramborovým salátem, dort a větrníky. Jako hlavní chod může být podáván losos se salátem z kuskusu, cukroví se dá upéct bez mouky, a i dort se dá přichystat zdravěji. Velká část svatebčanů jistě zdravý svatební catering ocení a ti, co takové věci normálně nejí, si je aspoň ochutnají.

Podívejte se na catering ceník a zjistíte, že ani zdravá strava pro vás není finančně nereálná. Navíc, svatbu zažijete jen jednou v životě. Tedy snad.

Read more

Local News