Zapomeňte na hodiny „úžasného“ sexu, i ženy mají rády rychlovku

Share

Bouře vášně, při které ze sebe strháte šaty, která vás během pár minut vynese na vrchol rozkoše a pak rychle zpátky k běžným povinnostem. Výsada pouze mužů nebo ji preferují i ženy?

Výzkumy ukazují, že nejlepší sex běžně trvá 8-14 minut. Pokud se američtí vědci nemýlí, vlastně je taková rychlovka mnohem lepší než dlouhý, hodiny trvající sex. Nejenže Vás to stojí spoustu sil, ale u konce už přemýšlíte: „Bože, ať už je konec.“ Hodiny do toho „bušíte“, kvůli té chvíli, na kterou vlastně nejvíc čekáte? Snažíte se, aby partnerka byla spokojená, což je Vám samozřejmě ke cti, aby vyprávěla, jaký jste kanec, že jste vydržel x hodin, vystřídal x poloh? Možná Vás zklamu. I ženy to mají rády rychle.

Samozřejmě, pokud nejste někde na diskotéce nebo na „rychlém obědě“ v práci, kde pokud dojde na sex, se předpokládá, že proběhlo nějaké to jiskření a partnerka je nažhavená, hodí se navodit nějakou tu atmosféru. Ale dvě hodiny mazlení a laskání? Pánové, ať Vám vaše vyvolená neusne!

Rychlovka je velmi vhodná pro okořenění vztahu, pokud jste s Vaší partnerkou již nějakou dobu a víte přesně, jak ji nažhavit a co se jí líbí, je to pak samozřejmě mnohem snazší. Obnovíte to „jiskření“, tu touhu, kterou jste cítili na začátku vztahu. Vzpomenete na tu chvíli, kdy to na Vás najednou přišlo a vy jste se na sebe lačně vrhli na záchodku, ve výtahu nebo na procházce v lese. A co si budeme povídat, pokud už máte rodinu s malými dětmi, je rychlovka to jediné, co si můžete dovolit. Děti totiž, mají na „tyto situace“ šestý smysl.

Rychlý sex představuje ale i menší riziko a to takové, že neuspokojíte toho druhého. Ale je to opravdu to, o co jde u rychlovky v tom pravém slova smyslu? Jde hlavně o tu spontánnost, živočišnost a sexuální vybití. Je to také uspokojení. A pokud nepřijde vyvrcholení? To si zase užijete při dalším, delším sexu. Anebo berte rychlovku jen jako takový příslib dalšího vzrušujícího pokračování večera…

Takže pro příště se nebojte překvapit partnerku třeba ve sprše a dejte si jednu takovou rychlovku, na kterou budete určitě rádi oba vzpomínat. To, co je na rychlovce nejhezčího, je právě ta vášeň, která Vás přepadne, díky níž vlastně vůbec nepřemýšlíte a dostanete se na chvíli „mimo sebe“.
Co se týče rychlého sexu, nelze samozřejmě vše bagatelizovat. Pokud si vy myslíte na rychlovku a partnerka má na to odlišný názor, budete se muset pravděpodobně přizpůsobit. Vše je jen a jen o komunikaci a vyslechnutí přání a tužeb toho druhého.

Takže ať už jste v dlouhodobém vztahu nebo volní a rádi si užíváte nezávazného sexu, s chutí se pusťte do rychlovky, Vaše polovička to jistě ocení.

Read more

Local News