Uspořádání netradičního teambuildingu v zábavní parku se vyplatí

Share

Když se řekne teambuilding, mnozí lidé si představí kongresový sál a strojené aktivity, jichž se účastní zaměstnanci té či oné firmy. Ano, bohužel přesně takto to v mnohých společnostech chodí. Tmelení kolektivu a poznávání nových věcí probíhá touto standardní nudnou formou. Je to škoda, protože teambuilding lze uspořádat i mnohem zábavněji. Nevěříte? Pak vás o tom přesvědčíme.

Zábavní park BRuNO se o zábavu postará

Naším tipem pro místo konání vašeho teambuildingu je zábavní park BRuNO. Právě tady se o vás postarají od A až po Z. K dispozici jsou zde jak prostory pro klasické školení, tak bistro a restaurace. Hlavním lákadlem jsou ovšem atrakce. Těch je tu takřka nespočet. A rozhodně se nemusí jednat pouze o adrenalinem napěchované aktivity. O jaké atrakce se jedná?

Budete se bavit…

Pokud uspořádáte teambuilding v Brně právě ve zmiňovaném parku, pobavíte sebe i ostatní. Vždyť už jenom třeba takový Opičí nebo Pavoučí komín přinesou spoust úsměvů na tváři. Propojené tunely vás budou nutit hledat cesty ven a při procházce jimi potkáte vaše kolegy. Nastoupit si budete moci do plovoucích lodiček a vyzkoušet si na chvilku kariéru kapitána. Výbornou volbou je i čtrnáctipatrový labyrint. Jakýmsi dominantním bodem celého objektu je panoramatická vyhlídka. Stát budete na skleněné průhledné podlaze ve výšce 22 metrů.

Upravte si program na míru

Rádi byste uspořádali firemní akci i s dětmi? Proč ne? Pro Family Day jsou tady optimální podmínky. Dospělí si sednou to přilehlé oblíbené restaurace v Brně s názvem Čapí Hnízdo a děti budou řádit na atrakcích. Výbornou volbou je také BRuNO Challenge. Tento program je určen pro akce, kdy potřebujete u zaměstnanců probudit soutěživého ducha. Poutavý je i pobyt v tomto centru, když se setmí. Noční veselí může začít. Zkrátka a jednoduše si teambuildingu můžete užít kdykoli dle potřeby.

Read more

Local News