Udělejte své přítelkyni také někdy radost kvalitním spodním prádlem

Share

Přehledné stránky, rychlost dodání, spolehlivost, výborná komunikace, příjemný servis, velký výběr a kvalita za rozumnou cenu – to  vše a mnohem víc je Trenyrkarna.cz.

A protože každý den je ten pravý pro koupi luxusního prádla pro tebe i pro ni, tak dlouho nepřemýšlej a rozhodně neváhej, nyní je totiž dodání zdarma už při objednávce nad 300,- Kč!

A že je opravdu z čeho vybírat. V nabídce širokého sortimentu nalezneš trenýrky, boxerky, slipy, jocksy, ale také  ponožky, tílka, plavky a kraťasy. Ji zase potěší značky jako Diesel, Puma, Aqalogy či Calvin Klein. Všechny produkty spojuje 100% kvalita, pohodlí, příjemné materiály, nádherné designy, ale i sexy vzhled.

Podívej se, určitě si vybereš ze světově známých značek. Vše, co Trenýrkárna prodává, jsou opravdové pojmy na poli módy. Diesel je módní italská společnost s designem zaměřeným na mladé a s dlouholetou tradicí, Levis je zase jedna z největší módních značek na světě, sídlící v San Franciscu, založená už v 1853 roce známým německo-židovským imigrantem Levi- Straussem.

Calvin Klein oproti ostatním nabízí provokativní návrhy, barvy, minimalismus a vděčný unisex. Značka Puma se specializuje především na pohodlí a sportovní trendy, stejně jako české značky Represent, Styx nebo Funstorm které vsází na pohodlí, kvalitu a neotřelý design. Chceš-li být oblečen  jako Madonna nebo Beckhamovi, pak si musíš pořídit jedině Ralph Lauren, ale jedničkami a hvězdami spodního prádla jsou bezpochyby také značky Rifle, Aeropostale, Rip Curl i značka 69SLAM.

Navštiv www.trenyrkarna.cz a udělej sobě nebo své přítelkyni radost.

Read more

Local News