Top 10 Pohlední muži, kteří se narodili jako ženy

Share

Příroda si s některými z nás pohrává a nadělí nám tělo, které bychom nechtěli – a to nemyslím dvě pneumatiky okolo pasu, za to si můžeme většinou sami. Řeč je o lidech, kteří nechtějí mít pohlaví, které jim příroda vylosovala.

Musíte ale uznat, že těhotný muž vypadá opravdu hodně podivně.

1. Balian Buschbaum

Balian Buschbaum byl narozen v roce 1980 jako Yvonne Buschbaum. Poprvé se o změně pohlaví zmínil ještě jako profesionální skokan(ka) o tyči. Ze sportu odešel, ještě jako žena, v roce 2007 a o dva roky později podstoupil změnu pohlaví. Od té doby se o ní může psát v mužském rodě.

2. Buck Angel

Buck Angel je tzv. FTM (female-to-male) transsexuál, který si zahrál v několika filmech pro dospělé. Raději jsem se nepídil po jejich názvech. Stal se idolem LGBT (Lesbické, Gay, Bisexuální a Transgender) komunity, přičemž v roce 2007 vyhrál cenu „Transsexual Performer of the Year“. Nyní pracuje jako advokát, učitel, spisovatel a snaží se rozjet svou vlastní produkční společnost.

3. Loren Cameron

Loren Rex Cameron je americký fotograf, spisovatel a transsexuální aktivista. Své ženské stránky se nezbavil a zalíbilo se mu fotografování sebe samého. Proto autoportréty jsou jeho hlavní náplní dne. Na fotografii zachytil i svou proměnu z ženy na muže.

4. Ian Harvie

Američan Ian Harvie pracuje jako stand-up komediant (forma komedie, kdy komik stojí před publikem a vypráví vtipné příběhy). Často také nabízí své transsexuální tělo jako kvalitní materiál pro akty.

5. Lucas Silveira

Narozen v Kanadě v roce 1979. Tato mužožena drží jedno prvenství – je prvním zpěvákem v rockové kapele, který se přiznal ke své transsexualitě. Mimo hry na kytaru také skládá písně a zpívá. To vše pro kapelu The Cliks.

6. Katastrophe

Rocco Kayiatos je známý jako pod přezdívkou Katastrofa. Na původní ženu se živí celkem zajímavým povoláním, je to hip-hopový rapper a producent. Asi nemusím dodávat, že je v tomto oboru první svého druhu.

7. Thomas Beatie

První těhotný muž světa. Tím se může chlubit Thomas Beatie, který se nechal přeoperovat na muže ve svých 25 letech. Tehdy začal  podstupovat hormonální terapii, nakonec se však rozhodl ponechat si funkční ženské orgány, aby poté mohl se svou ženou mít dítě. Jeho žena transsexuálka nebyla a žádné sperma mu tedy neposkytla, takže Thomas musel vyhledat dárce. Má již tři děti.

8. Ryan Sallans

Ryan Sallans se narodil jako Kimberly Ann Sallans, nyní je advokátem a mluvčím LGBT komunity. Snaží se mezi lidi vznést osvětu o lidech jinak sexuálně zaměřených. Přeměna na pohledného muže mu trvala několik let a svou „kůru“ dokončil v roce 2005.

9. Andreas Krieger

Máme tu další Němku, tedy Němce. Andreas Krieger byl vrhač koulí ve Východo Německém atletickém týmu. Od raného věku mu však byly, bez jeho vědomí, podávány anabolické steroidy. To samozřejmě vedlo k svalnatější postavě a lepším fyzickým výkonům. Z atletiky odešel v roce 1990 a změnu pohlaví podstoupil v roce 1997.

10. Chaz Bono

Posledním krasavcem v našem žebříčku je Chaz Bono. Narozen jako dcera, u nás možná méně slavných, amerických herců Sonny a Cher. Ve 25 letech se z něj vyklubala lesba, to bylo však předtím, než si uvědomil, že potřebuje předělat na muže. Tato přeměna mu zabrala dva roky.

Read more

Local News