Top 10 Nejdražší hotely světa

Share

Foto: www.pezula.com

Na dveře klepe léto, každý se připravuje na cestování a přemýšlí nad nejzajímavější, nejhezčí prostě tou nej dovolenou snů! Pokud máte „pár kaček“ nazbyt pak se vám tento přehled 10 nejdražších hotelů světa bude hodit. Holt luxus je k nezaplacení…

1. Dubaj – hotel Emirates Palace

Hotel si vytvořil vlastní sedmi hvězdičkové ohodnocení, o jednoho hosta se zde stará personál o 5 lidech, který vám splní každé přání. Jedna noc vás vyjde na 2,5 milionu korun.

2. Dubaj – hotel Burj Al Arab

Na hotel ve tvaru plachty o výšce 321 m bylo použito 8000 m2 zlata a 24000 m2 mramoru, což mluví samo za sebe. Je zde přistávací plocha pro vrtulníky, najíst se můžete v restauraci v suterénu s výhledem pod vodní hladinu. Nejdražší apartmán? Královský za 1 milion korun na noc… Více zajímavostí o Burj Al Arab

3. Ženeva – hotel President Wilson

Hotel se nachází v centru města na promenádě u vody, nezapomenutelný výhled na Ženevské jezero, Mont Blanc nebo Alpy a také nezapomenutelná cena 900.000,- Kč za noc. Ale výhodou jsou soukromé eskalátory vedoucí jen do vašeho pokoje…

4. Egejské moře – hotel Grand Resort Lagonissi

Tento hotel se nachází uprostřed Egejského moře a za 875.000 Kč na noc máte zajištěn veškerý komfort. Můžete se věnovat vodním sportům, wellness relaxaci, výborné kuchyni a osobní chůva pro vaše děti je samozřejmostí. Ještě aby za ty peníze nebyla.

5. New York – hotel Four Seasons

Nejdražší apartmán na americkém kontinentě je TY Warner Penthouse, jedna noc vás vyjde na 630.000,- Kč. Tento hotel se nachází přímo v centru, nabízí výhled na newyorské mrakodrapy a můžete se věnovat kultuře nebo procházkám po proslulém Park Avenue.

6. Bahamy – hotel Atlantis Paradise

Hotel se nachází na ostrově Paradis a nejdražší apartmán Bridge Suit vás vyjde na 600.000,- Kč za noc. Toto místo je považováno za vrchol luxusu a zábavy, naleznete zde ohromující architekturu, unikátní nástěnné malby, sochy, chrámy nebo uměle vytvořené vodopády.

7. Dubaj – hotel Atlantis

Nejdražší apartmán vás vyjde na 525.000,- Kč za noc, stavba hotelu vyšla na 1,5 miliardy dolarů. Zajímavostí je, že hotel stojí na uměle postaveném ostrově a také to že je plně obsazen (i když by mě opravdu zajímalo kým).

8. Katar – hotel Sharq Village & SPA

Hotel připomíná kosmický raketoplán, je tak vysoký, že musíte nastoupit do speciálně upraveného výtahu aby jste si nepoškodili sluch. Mimo jiné vám může tento hotel nabídnou nejvýše položený bazén na světě, jedna noc vás vyjde na 450.000,- Kč.

9. Havaj – hotel Grand Wailea Resort & SPA

Hotel se nachází v přímořském letovisku s tropickým nádechem. Každý pokoj má svou soukromou oázu s bazénem, vodopády, vlastní výtahy, wellness za 315.000,- Kč na noc.

TIP: Zámecký hotel

10. Afrika – hotel Pezula

Hotel Pezula se nachází v jižní Africe, u východní strany laguny v Knyšně na Garden Route. Resort má výhled na Indický oceán z jedné strany a na lagunu z druhé strany, tento hotel si zakládá na absoultní harmonii s přírodou. Hotel se může pyšnit Zámeckým apartmánem kde noc stojí 252.000,- Kč.
pezula

pezula 2

Foto: www.pezula.com

Read more

Local News