Styl chopperu milují lidé každého věku. Proč je tak lákavý?

Share

Asi žádná motorka nepřitahuje oči tolik jako chopper. Jedná se o nadčasové kousky, které v sobě ukrývají srdce ďábla. Stačí zatáhnout za heft a ozve se burácivý zvuk. Proč tuto motorku lidé chtějí?

Dá se vyšperkovat do detailu

Supersporta si koupíte a je to. Hotovo, vymalováno. Ano, můžete si nechat přelakovat kapotu, nebo si na pneu nalepit růžový pásek. Nic dalšího už ale nevymyslíte. Zato tahle mašina nabízí možnost, jak se vyřádit. Doplňky na chopper mají mnoho podob a definují váš osobitý styl. Je to jako zařizování vlastního obýváku, když máte smysl pro styl. Přejete si opěrky na chopper, nebo třeba vlastní repro sestavu? Chopper má vždy styl. Přesně takový, jako vy.

Vše se dá sehnat snadno

Ať už budete shánět vhodné oblečení na motorku pro sebe, nebo třeba pro svého spolujezdce, je to snadné. Oblečení na chopper mají ve všech prodejnách motohader. Stačí si jen vybrat styl a vhodnou velikost a můžete jet. Žádné složité vybírání a šití na míru, jako v případě kožené kombinézy na supersporta. Nakoupíte v prvním obchodě a můžete vyrazit na cestu.

Dokonalý pocit volnosti

Na chopperu si styl své jízdy určujete vy. Na supersportu vám upadnou záda bolestí, když jedete pomalu. Nepohodlný posed je každodenním chlebem. Na chopperu si sedíte celou dobu vzpřímeně a je vám buřt, zda máte na tachometru třicítku, nebo si to šinete stovkou. Je vám fajn. Svoboda, pohoda, no stress.

Vypadá to stylově jako čert

Motorka, to je chopper. Většina z nás to tak má, a i když třeba milujeme své cestovní enduro, na nedělní kávičku do motobaru bychom raději vzali naleštěný chopper. Vypadá dokonale. Cítíme se na něm sebejistí. A styl, ten se nedá koupit. Ten prostě je nebo není. A u chopperu je v každé mašině.

Na chopperu vypadá skvěle mlíčňák i zkušený vlk. Je to stroj, se kterým se cítíte skvěle.

Read more

Local News