Co si ženy skutečně myslí o tetování, piercingu a zženštilých účesech na mužích?

Share

Jak vyplynulo z této velmi zajímavé studie mezi dotázanými přesně 2 600 osobami, ženám se líbili více muži s tetováním před piercingem.

Určitě se nesnažíme naznačit, že je vzhled jedna jediná věc, o kterou ve vztahu jde, nicméně je to samozřejmě první faktor v lidském seznámení, lidé si takříkajíc nejprve musí padnout do oka, aby se celá věc vůbec nějakým směrem vyvinula. A jen těžko se během této první fáze dají přehlédnout muži, co mají tetování, piercing nebo účes vysloveně ženského typu (poslední dobu tak populární „Man Bun“).

Web Ellipticalreviews.com se postupně zeptal 2 600 žen a jejich odpovědi jsou rozhodně hodné pozornosti každého chlapíka, co se snaží s někým seznámit, popřípadě právě zvažuje, že si něco takového umístí na svou hlavu / tělo.

Za oné konstelace, že jste běžný chlap, co má krátké vlasy, žádné tetování a žádný piercing, tak věci moc nemusíte řešit, 76 % žen má na takové muže jen a jen slova chvály – člověk vypadá trendově, až pohodově a přesto navíc i jakoby s nohama pevně na zemi.

Když přijde na tatérský inkoust, tak hodně záleží na tom, kde je zrovna: 52 % má ráda tetování na celé ruce, 25 % je to jedno a 23 % nejsou fandové tetování. Podle průzkumu se tito muži zdají ženám féroví a jemní, ale také trochu nahánějící strach.

Když máte jakékoliv tetování v oblasti obličeje, vaše úroveň přitažlivosti se právě radikálně propadla – celá polovička žen na něj měla negativní odezvu. Ale zase tak moc se neděje ani tehdy, když jste chlap s tetováním přes obličej, celých 30 % žen se naopak líbí, takže šance na nalezení pozitivně naladěné ženské osoby není nijak nereálná. Nakonec, hlavně, že se to líbí vám, ne? Mimochodem, malá odbočka, jen 4 % mužů litují, že si pořídili tetování.

Jestliže máte pro změnu jakýkoliv piercing (ve rtu, v nose, v uchu) tak vaše šance nejsou nijak dobré ale… Nelíbí se totiž 48 % žen (rty), 61 % žen (nos) a 50 % žen (ucho). Podle zmíněných negativních žen se podobní muži zdaleka nejčastěji profilují jako zoufalci, co příliš touží po pozornosti.

Co se zase týče pro změnu mužských zženštilých účesů, tak poslední trend je i tu zřejmý – nemalých 51 % žen je proti nim, 25 % je to jedno a 23 % se překvapivě líbí (když se s nimi popraly i celebrity jako je Jared Leto, Leonardo DiCaprio a Chris Hemsworth, pak skutečně není jediný důvod, proč byste neměli i vy).

A co se vlastně děje tehdy, když máte kombinaci dvou anebo dokonce rovnou všech řečených věcí? Pak je to spíše špatné: jen 11 % žen k nim totiž vyjádřilo svoji pozitivní odezvu, dalších 18 % je to vcelku jedno a 70 % je nijak nevyhledává a nepreferuje.

Nemusíte z toho ale mít deprese, nakonec člověk se svojí vizáží nikdy nezavděčí všem a stejně, za pár měsíců / let může být (a ono jistě i bude) moderní zcela něco jiného… A když už nic, jste skutečný originál, co se nebojí vyjádřit (a ukázat) svůj názor!

Zdroj + Foto: www.MensHealth.com

Read more

Local News