S pivním břichem se zlepšuje sexuální výkon!

Share

Každý chlap má rád pivo = Každý chlap má pivní břicho, vcelku jasná a známá rovnice. Ovšem spoustu věcí jistě o pivním břichu nevíte, tak se jim pojďme v tomto článku mrknout na zoubek.

1. Zásadní zvrat – pivní břicho není z pití piva!

Ano, každému správnému pivaři a majiteli pivního cemru teď jistě spadla brada. Navzdory svému názvu pivní břicho – podle nejnovějších výzkumů nepochází z nadměrné konzumace onoho omamného nápoje z chmelu. Konzumace piva sice napomáhá vyšší váze, ovšem tuk v oblastech pupku a břicha se z piva neukládá.

2. Pivní břicho – větší výdrž v sexu

Vědci na anglické univerzitě zjistili zajímavý fakt. Muži s pivním pupkem jsou v posteli při samotném aktu v průměru až 2x vytrvalejší, než muži s krásným štíhlým pasem. Což ocení zejména něžné pohlaví.

3. Dvojnásobné riziko smrti

Teď následuje jeden méně radostný fakt, majitelé pivního břicha mají dvojnásobnou zvýšené riziko smrti, ať už u nemoci jako infarkt či cukrovka.

4. Pivní břicho roste po flámu

Fakt je takový, že nejvíce pivní břicho nenaroste po pravidelném pití alkoholu, ale po nárazovém příjmu velkého množství alkoholu (flámu). Vědci dokonce dokázali, že pokud si bude člověk dávat pravidelně 2 piva obden bude mít menší pivní pupek než ten co si jednou za 14 dní povyrazí a pořádně se ožere.

5. Zbavení se pivního pupku

Pokud se chcete pivního pupku zbavit, existuje pouze jedno jediné řešení a tím je více pohybu / lepší strava. Pokud se chce člověk pivního pupku zbavit natrvalo a zmenšit tím riziko infarktu, cukrovky a jiných nemocí, musí se začít hýbat a omezit příjem kalorií. Pokud se pití alkoholu nechcete vzdát, je potřeba ho kombinovat s neslazenými minerálními vodami. Co se týče cvičení – doporučuje se hlavně zpevnění břišních a bederních svalů.

Máte pivní břicho? 

Read more

Local News