Proč je předehra tak důležitá?

Share

Obecně je milostná předehra brána jako něco nezbytného, co musí muž podstoupit, aby dostal svou partnerku do správné nálady na sex.

Z pohledu ženy je to mnohdy hezčí zážitek než samotný pohlavní styk. Mnoho mužů však chce co nejrychleji ukojit své touhy a přání žen opomíjejí.

Především při dlouhodobějším vztahu potřebujete nějak okořenit společně strávený čas. Muži předehru potřebují k erekci a ženy ke správnému zvlhčení. Většina sexuologů se shodne, že neexistuje něco jako moc dlouhá předehra. Trik je v tom začít pohlavní styk, když jsou oba partneři na vrcholu vzrušení a už těžko ovládají svoje touhy.

Jak na předehru?

Předehra většinou obsahuje objímaní, mazlení, líbání a orální sex. Bohužel nikde na partnerčině těle nenajdeme tlačítko ON/OFF pro přepnutí nálady. Zkušený milenec nic takového nepotřebuje. Předehra je totiž o pochopení toho, co vzrušuje Váš protějšek. Některým ženám stačí laskavé líbání na krku, jiným zase vyhovuje orální sex. Je mnoho způsobů, jak navodit partnerce dobrý pocit. Ale pamatujte : všechno začíná v jejím mozku. Řekněte jí, jak je nádherná, jak moc ji máte rád a že je dneska opravdu sexy.

Proč je tak důležitá?

Dlouhá a krásná předehra je kvalitní základ pro dobrý sex. Pro ženu je to také znamení, že ji máte rád a že nechcete jenom to jedno. Pokud k ní totiž nic necítíte, je to čistě jen o ztopoření a zvlhčení. Nicméně pokud je to naopak, tak předehra může být pro oba mnohdy lepší než samotný sex a celý zážitek z milování mnohonásobně umocní.

Jak začít?

Jak už jsem naznačil, předehra by měla trvat co nejdéle. Proto tedy postupujte co nejpomaleji a nejpřesněji. Začněte líbáním a hlazením, tím partnerka docílí prvního vzrušení a touhy po sexu. Polibek je prvním fyzickým náznakem sexuální touhy, bohužel je při samotném pohlavním styku často zapomínán. Během předehry byste měl prozkoumat každou část jejího těla. Hodně žen si stěžuje, že muži hned sklouznou do oblasti genitálií a nelíbají a nestarají se o nažhavení dostatečně dlouho.

Read more

Local News