Proč je orgasmus v lesbickém sexu lepší

Share

Pánové, nedovolte, aby vaše přítelkyně či manželka vypustily z úst tuto větu: Čím více znám muže, tím více chápu lesbické páry. Naopak. Inspirujte se praktikami žen a uspokojte svou ženu.

Více než polovina lesbických párů totiž prožívá orgasmus při 90-100 procentech svých sexuálních hrátek, na rozdíl od nich žena v klasickém páru „si užije“ jen při 40 procentech milování. A to už je opravdu alarmující skutečnost!

Nejvíce populární u leseb je mazlení se s genitáliemi, jinými slovy ruční technika milování. Zkuste ji. Věnujte čas mazlení a líbání, hlaďte a vnímejte skutečnost a nezbytnost své partnerky. Lesbické páry také věnují mnohem více času a pozornosti prsům, na rozdíl od heterosexuálů. Jinými slovy, partnerka existuje i od pasu nahoru.

Všimněte si, ale ne sobecky. Mnoho z vás si hraje s ženskou chloubou. Ano. Ale přiznejte si, že občas jen pro vlastní potěšení a uspokojení, aniž byste vnímali reakci své ženy. Měli byste mít na paměti, že ženská prsa v každé z fází menstruačního cyklu reagují různě. Před menstruací mohou být mléčné žlázy bolestivé samy o sobě, proto je příliš nedrážděte, žádné potěšení byste nepřinesli.

Lízání. Je dokázáno, že ženy v tomto směru umí uspokojit lépe. Snad díky větší fantazii a fyzické opatrnosti. Ale můžete je zkusit dohnat. Proto občas vynechte penis a použijte jiný ze svých orgánů. Jazyk je totiž poměrně odolný, navíc horký, vlhký a citlivý. Když zapojíte trochu hravosti, určitě vše skončí vyvrcholením.

Demonstrace nahého těla by neměla chybět. Lesbičky jsou schopné si zatančit striptýz, hodiny se hladit, dívat se na sebe. Proto ani vy nezhasínejte, nezahrabávejte se do peřin, zkuste také poznat svá nahá těla a vzájemně se nažhavit. I kdyby to mělo chvíli trvat.

V lesbických párech je důležitá důvěra, náklonnost a pochopení. Ale určitě by tomu nemělo být jinak u heterosexuálů. Žena není stroj (naštěstí existují manuály), když je smutná, rozčílená, má problémy, určitě nebude mít chuť s vámi skotačit v posteli. Proto si nejdříve zkuste vše vyjasnit, vyslechněte svou partnerku, dodejte jí pocit bezpečí. Nálada se jí určitě brzy vrátí, když se bude cítit pochopená a bude ve vás mít podporu.

Poučte se a poučte nás, budeme rádi za vaše komentáře a zkušenosti. Ať už je vaší láskou kdokoli. 

Read more

Local News