Přítelkyně nemůže dosáhnout orgasmu, co s tím?

Share

Partnerka nemůže dosáhnout v sexu orgasmu. Co s tím mám dělat? Často kladený dotaz mnohých mužů, na který se pokusíme odpovědět v následujícím článku.

Tak nejprve si probereme nějaké zásady, které jsou potřeba podniknout, pokud podobný problém nastane.

Mluvit, mluvit a mluvit

Je třeba o problému s přítelkyní/manželkou mluvit. Ptát se co je za problém, zda jí něco vadí a zeptat se zda tento problém trvá celý její život, nebo zda je problém jen u Vás. Vždy mluvte jasně a na rovinu.

Pokud jde o první variantu a žena za celý život nedosáhla při sexuálním aktu orgasmu, může být chyba v ní ne ve Vás. Zde je potřeba klást si také otázku, zda orgasmu dosáhne sama při masturbaci, nebo také ne.

 

  • Jestli ne, jde s největší pravděpodobností o přirozenou vadu, se kterou bohužel nepůjde nic dělat (touto vadou trpí až 7% ženské světové populace).
  • Pokud manželka při samo uspokojení orgasmu dosáhne a při samotném aktu ne, jde potřeba to řešit. Jedna z možností je, že je na vině porno. Jinak řečeno, při sledováním porna se vystavuje obrovskému množství technik – perverzní praktiky – různé tváře. Potom se mohou ženě jevit tradiční sexuální praktiky jako nezajímavé, tím pádem nedochází k vyvrcholení při samotném sexuálním aktu.

 

Další možnosti, proč žena nedosahuje při sexu orgasmu, jsou rozmanité – může jít například o nedostatek soustředění, stres, nervozitu, nedostatečná přitažlivost partnera, neschopnost protějšku atd.

Pokud jde o problém 2) je potřeba začít to řešit. Mluvit o tom, co ženu skutečně vzrušuje – ať už to jsou třeba i velmi perverzní choutky je potřeba o všem mluvit na rovinu. Samo se nic nevyřeší.

Dalším možným řešením je rozmanitost při sexuálním aktu – střídání poloh, erotické pomůcky, sex na veřejnosti, sex venku, lesbický sex, sex ve třech nebo ve více lidech.

Pokud se stále nic nezmění, je nezbytné navštívit odbornou pomoc.

Table of contents

Read more

Local News