Překvapte svoji partnerku – vezměte ji na romantický pobyt do Prahy

Share

Praha je jedno z nejromantičtějších měst světa. Své „ano“ si sem jezdí říkat dokonce i svatebčané z Jižní Koreje, Itálie či USA. Stověžaté město má svoje kouzlo, kterému podléhají i české ženy, proč tedy nepotěšit svoji partnerku a nezvat ji na příští romantický pobyt právě sem?

Uvidíte, že pokud si dáte záležet, partnerka Vám bude vděčna, jako kdybyste ji zvali do Paříže, Barcelony či Říma.

Dopřejte své partnerce kvalitní ubytování…

Základním kamenem úspěchu romantického pobytu v Praze je ubytování. Nejlépe uděláte, pokud si zarezervujete hotel v centru Prahy. Například Grandhotel Bohemia, který se nachází na Králodvorské ulici, pár minut chůze od Náměstí republiky, Staroměstského náměstí i Václavského náměstí. Poloha uprostřed historického centra Prahy Vám zajistí, že budete mít na očích ty nejlepší architektonické skvosty města.

… i kuchyni

Dalším předpokladem úspěchu je kvalitní kuchyni. Láska přece prochází žaludkem, nebo ne? To přitom neplatí pouze u mužů, ale i u žen. Poloha v samotném centru Prahy Vám dává tu výhodu, že máte doslova na dosah ruky ty nejvyhlášenější restaurace našeho hlavního města. Přímo v Grandhotelu Bohemia se pak nachází restaurace, která nabízí i takové pochoutky, jako jsou pečená křepelka na víně s jemnými žemlovými knedlíky a jablečno-šalotkový chutney, konfritované jehněčí koleno s mačkanými brambory, glazovanou zeleninou a majoránkovým juicem. Nemusíte se přitom bát, že byste za oběd v této restauraci museli vydat jmění, za hlavní jídlo zde dáte v průměru 450 Kč – 500 Kč, což není na restauraci v pětihvězdičkovém hotelu v samotném centru Prahy příliš.

Z hotelu je to kousek do všech koutů Prahy

Ano, dojít musí i na samotnou prohlídku města. Jak už bylo zmíněno výše, díky výhodné poloze Grandhotelu Bohemia máte největší skvosty Prahy doslova na dosah ruky. Pár minut chůze je to na Staroměstské náměstí, odkud se můžete kolem Nové radnice a Klementina dostat na Karlův most, z jehož druhého konce je to už kousek na Pražský hrad.

Díky faktu, že se hotel nachází pár minut chůze od zastávky metra Náměstí republiky, dostanete se snadno do jakéhokoliv koutu Prahy, ať už jsou to Dejvice, Vyšehrad, Pankrác či Nádraží Holešovice (odtud odjíždí autobusy do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Praze).

Večer pak můžete svou partnerku vzít na romantickou projížďku otevřeným autobusem, kočárem taženým koňským spřežením či projížďku po Vltavě (doporučujeme zejména pro milovníky nasvícených památek).

Začněte s přípravami

 

Neváhejte tedy a začněte pro svou přítelkyni připravovat nezapomenutelný zážitek v podobě návštěvy Prahy a ubytování v Grandhotelu Bohemia. Ta investice bude určitě stát za to!

Read more

Local News