Poznejte výhody špičkové fotopasti FOXcam Wi-Fi

Share

Moderní fotopast FOXcam Wi-Fi je na trhu dostupná poměrně krátkou dobu. Už za takovou chvíli si ale získala oblibu u mnoha amatérských i profesionálních uživatelů. Jaké vlastnosti od ní můžete očekávat?

Kvalitní bezdrátové přenosy

Jak lze usoudit z názvu této fotopasti, FOXcam Wi-Fi zajišťuje perfektní bezdrátové přenosy pomocí mobilního telefonu a aplikace. Ta je přitom dostupná na operační systém Android a iOS a její nespornou výhodou je podpora českého a slovenského jazyka. 

Na požadavek aplikace fotopast vytvoří přístupový bod, ke kterému se následně připojíte pomocí Wi-Fi vašeho mobilního telefonu. Díky této skutečnosti si můžete pořízené snímky a videa pohodlně prohlížet i na dálku, aniž byste k fotopasti museli pokaždé docházet.

Špičková kvalita záznamů

Tato fotopast má po technické stránce rozhodně co nabídnout. Těšit se můžete zejména na extrémně dlouhou délku SuperHD videa (až 180 vteřin). Fotopast také dokáže vyfotit rychlou sérii za sebou jdoucích až 10 snímků. 

Předností jsou rovněž kompaktní rozměry, díky kterým fotopast v přírodě snadno schováte. Zásluhou LCD displeje s úhlopříčkou 2,4” se fotopast velmi jednoduše nastavuje. Napájení je zajištěno prostřednictvím 8 AA baterií, díky kterým dokáže zařízení vydržet až 12 měsíců v režimu stand-by. 

Skvělý dosah

Dosah fotopasti činí dle podmínek 20 až 30 metrů. Jednotlivé snímky si můžete stahovat, prohlížet, nastavovat a případně i mazat přímo z vašeho mobilního telefonu. Těšit se můžete na nádherné snímky, o které se stará použitá technologie FOXraw. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.

Read more

Local News