Podzim plný popcornu – Tyto filmové premiéry si rozhodně nenechte ujít!

Share

Deprimuje vás počasí a večer nemáte “do čeho píchnout“? Podzimní filmové premiéry vás inspirují a třeba v kině narazíte i na sexy single roštěnku! Letošní podzim slibuje nálož příběhů o výjimečných lidem – a není to jen Bond!

Hledáte filmovou inspiraci? Chcete motivovat k překonání sebe sama? Udělat revoluci ve světě technologií? Nebo se jenom pobavit při sledování akčního filmu?

Našich 6 tipů na podzimní filmy vám nabízí vše!

Johny Depp a jeho Black Mass: Špinavá hra

Hned na úvod začneme pěkně “z vostra“! Akční krimi s Johnym Deppem má premiéru 19. listopadu. Těšit se můžete na příběh irského mafiána Jamese „Whiteyho“ Bulgera, jehož přemluví agent FBI ke spolupráci s cílem vyřadit ze hry společného nepřítele z italské mafie, ztvární příběh jednoho z nejnebezpečnějších gangsterů americké historie.

Dostaňte se do bostonského podsvětí 70. a 80. let v rámci nejočekávanějšího filmu letošního podzimu. 

Bradley Cooper jako Dokonalý šéf

Adam Jones v podání Bradleyho Coopera má restauraci, dvě michelinské hvězdy a pocit, že mu patří svět. Známka, že brzo spadne “na hubu“. Hrátky s drogami ho dostanou na dno a on přichází o svou restauraci. Ve snaze začít znova se rozhodne o znovuotevření a získání hned tří michelinských hvězd. K tomu ovšem potřebuje ty nejlepší lidi v oboru!

Dokonalý šéf připomíná tak trochu buldoka, který se i přes hromadu chyb zakousne a jde si za svým! V kinech od 22. října. 

Muž na laně předvede největší umělecký zločin 20. století

Čeká vás opravdu závratná podívaná inspirovaná skutečnou událostí. Akrobat Philippe Petit se před 41 lety prošel na ocelovém laně nataženém mezi newyorskými dvojčaty ve výšce 400 metrů, což z ulice pod ním sledovalo 100 tisíc lidí.

Oscarový režisér Robert Zemeckis přetavil tuto událost v uhrančivý snímek.

Daniel Craig je na stopě zločinecké organizace Spectre

I tentokrát přinese očekávaná bondovka krásné ženy, rychlá auta a pravého muže, které všechno zahrání. Ani tentokrát toho Daniel Craig ve filmu příliš neřekne, ale když už něco vyřkne, bude to mít váhu.

Tuto akční pohádku si rozhodně nemůžete nechat ujít!

Steve Jobs stojí za revolucí ve světě technologií

Bez Steva Jobse by náš digitální věk nebyl tam, kde je. Revoluce ve světě technologií řízená tímto géniem si však vybrala daň na zdraví i soukromí.

Příběh zakladatele Applu nepřestává fascinovat ani po jeho smrti. Když mu Steve Wozniak, který s Jobsem stavěl v garáži první počítače, vyčetl: „Jak to děláš? Nejsi inženýr. Nejsi designér. Neumíš uhodit kladivem na hřebík. To já jsem vytvořil obvodovou desku. Grafické rozhraní nám ukradli. Jak je možné, že desetkrát denně čtu, že Steve Jobs je génius? Jak to děláš?“ odpověděl: „Muzikanti hrají na své nástroje. Já řídím orchestr.“

Dirigent technologické doby má premiéru 12. listopadu.

The program: Pád legendy Lance Armstronga

Příběh Lance Armstronga je tragický – americký cyklista, který dosáhl po vyléčení z rakoviny obrovských úspěchů v Tour de France a byl oceněn titulem Sportovec roku či Světovou sportovní cenou Laureus, se ocitl na dně. Dopingová aféra mu sebrala sedm triumfů z nejprestižnějšího závodu světa a doživotně ho vyřadila z profesionální cyklistiky.

Za odhalením největší sportovní lži stál novinář Sunday Times David Walsh, který svou neúnavnou snahou dopátrat se pravdy riskoval profesní kariéru. Premiéra v českých kinech je 15. října.

Už jste viděli Marťana

Read more

Local News