Perfektní pánská jízda

Share

Perfektní pánská jízda

Ať už se jedná o nějakou speciální příležitost jako je třeba rozlučka se svobodou nebo o obyčejných pár dní dovolené s přáteli, pánskou jízdu si čas od času potřebuje dopřát každý muž. Je to příležitost užít si naplno a bez dohledu manželky či přítelkyně pořádnou dávku zábavy a adrenalinu. Pár tipů pro perfektní pánskou jízdu jsme pro vás připravili i my ve spolupráci s agenturou na zážitky.

Na plný plyn

Ferrari, Lamborghini, Hummer, Ariel Atom… Že vám takové milionové autíčko v garáži neparkuje? Nevadí, projet se v něm můžete i tak. Stačí si vybrat z nabídky, do kterého snového auta chcete usednout, a můžete vyrazit. Poukaz na jízdu v supersporťáku je skvělým dárkem k narozeninám pro každého milovníka silných motorů a naleštěných kapot.

Doslova úlet

Uleťte všem pozemským starostem a stresu. Let malým motorovým letadlem, balónem nebo větroněm je dočista jiným zážitkem než běžný let dopravním letounem. Troufnete-li si, můžete se i chopit kniplu. Skvělou alternativou pro ty, kteří zrovna neholdují výškám, je let na simulátoru. Ať už si vyberete Boeing, Airbus nebo bojovou stíhačku F16, zaručujeme maximální zábavu pro celou partu.

Pivo všude, kam se podíváš

Půllitr piva, sud piva, celá vana plná piva! To je sen každého muže. Tak si ho splňte a vyrazte s kamarády do pivních lázní. Dnes je již najdete po celé republice. Doporučujeme pivní lázně, které jsou zbudovány přímo v pivovarech, budete tak přímo u zdroje a můžete ochutnat i sezónní pivní speciality, které v malých pivovarech často připravují.

Read more

Local News