Penny board – ideální zábava na léto

Share

Hledáte dárek pro vnouče či pro potomka, který už trochu odrostl dětským hrám, ale přesto se rád vydovádí na skejtu? Nebo způsob, jak přes prázdniny zabavit neposedné děti a zároveň je aspoň na chvíli odtrhnout od televizních obrazovek a mobilů? V tom případě je penny board přesně pro vás!

Co je penny board?

Začněme samozřejmě otázkou, která se sama nabízí – co to vlastně ten penny board je? Pro starší generaci zkrátka barevné plastové prkno na kolečkách, které je tu už hezkou řádku let. Mladí v tom však mají jasno! Penny board je nejnovějším trendem na trhu se skateboardy a pro dnešní teenagery jde jednoduše o must-have záležitost.

Vytvořte si svůj vlastní design

Penny board je k dostání v nepřeberném množství barevných provedení a kombinací, se vzorem, či dokonce s potiskem. Jeho jednotlivé části, tedy kolečka, deska a osky, nejsou pevně připojené, a když se starý design okouká, není žádný problém vyměnit ho za nový. S barevnými kombinacemi se dá užít plno legrace, ať už budete chtít penny board sladit do jednoho odstínu, nebo naopak využít zajímavých kontrastů. Stačí si jen vybrat – o smontování už se rád postará váš prodejce.

Lehký a praktický

Nejen že si můžete pohrávat se vzhledem, penny board je primárně velice praktická věcička pro všechny, kteří se často pohybují ve městě. Nedaří se vám vykázat potomka na nákup, protože je to podle něj moc daleko, ale jet na kole by bylo příliš složité? S penny boardem žádný problém, dostane se snadno a rychle všude tam, kam potřebuje.

Na rozdíl od long boardu je penny board navíc lehký a malý, takže není problém ho na frekventovanějším místě zkrátka přenést v ruce. Dá se také šikovně připnout na batoh – a je hned o starost méně! Zkrátka a dobře, jestliže kupujete dárek skejťákovi, penny board je rozhodně sázka na jistotu.

Read more

Local News