Pánské šortky a košile. Outfity nejen pro každodenní nošení

Share

Pánské šortky existují v mnoha střizích, barvách, módních stylech i designech. A ať už si muž vybere jakýkoliv model, je opravdu velká šance, že se do komfortu, který mu při nošení poskytují, zamiluje. Tyto kraťasy totiž patří k tomu vůbec nejpohodlnějšímu oblečení, které si muž v létě může obléknout. Proto pánové obvykle nemají problém s výběrem a nákupem většího množství šortek.

Potíže ale pro některé muže mohou nastat ve chvíli, kdy dojde na kombinování kraťasů s dalším oblečením. Sladit oblečení v rámci jednoho outfitu totiž není nic jednoduchého. Máme pro vás ale skvělý tip. Šortky jdou skvěle dohromady s košilemi. Stačí si vybrat styl či příležitost. Mrkněte se, v jakých kombinacích kraťasů a košil letos v létě zazáříte.

Šortky a košile v rámci elegantního outfitu

Ať už do zaměstnání, na rande, venkovní vernisáž nebo třeba u tak výjimečných příležitostí, jako je svatba, je potřeba se takzvaně oháknout. Tedy obléci se elegantněji a alespoň se přiblížit společenským požadavkům na dresscode. Ani tehdy se ale obvykle nemusíte v létě pařit v dlouhých černých kalhotách.

Pokud nejdete vyloženě do Státní opery nebo nemáte audienci u papeže, udělejte jednoduše kompromis ve formě elegantních pánských šortek do půlky kolen. Jdete-li na svatbu, zvolte je ke klasické bílé košili s dlouhými rukávy v černé, šedé, béžové či námořnicky modré barvě. Nezapomeňte ani na společenskou obuv a sladěný opasek. Košile by měla v tomto případě být zastrčena do šortek.

Švihák plážový

Do akvaparku, k bazénu, k českým rybníkům i na exotickou pláž košile patří jednoznačně. V tomto případě si při nošení pánské košile dokonce můžete dovolit odvázat se hned ve dvou věcech. A to v extravagantním vzhledu košile, kdy jsou povoleny i výrazné a křiklavé barvy, motivy a vzory, a v tom, že u vody můžete nosit košili rozepnutou a rozevlátou.

Oblečte si k ní pánské šortky z plavkového materiálu se zavazováním na šňůrku, které mohou být taktéž vzhledově odvážnější. Skvělou volbou jsou ale i plátěné, bavlněné či lněné šortky. Len je navíc materiál do horka přímo geniální. Pánské stylové šortky všech střihů, stylů, barev i velikostí najdete za skvělé ceny třeba v internetovém obchodě na následujícím odkazu https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kratasy-810.html.

Rozjeďte to v městském stylu

Užívejte si krásného počasí, které v létě přímo láká k tomu vyrazit ven a pobavit se s přáteli. Spíše než přes den, se v těch nejparnějších dnech v rozpálených ulicích města pohybujeme až večer. A to jsou právě ideální podmínky k tomu si k pánským šortkám obléci košili s krátkým rukávem, v níž vám nebude ani horko, a v případě, že by s sebou letní bouřka přinesla ochlazení, ani zima.

Vyberte si košili ve střihu slim fit v designu, který vám padne do oka. K ní si oblečte třeba džínové šortky v délce těsně nad kolena. Mohou mít stylově potrhané nohavice, nášivky, kovové cvočky, potisk nebo cokoliv, co bude odpovídat vašemu módnímu vkusu. Tento styl by ale měl být zohledněn i při volbě košile, doplňků a obuvi.

Table of contents

Read more

Local News