Ochraňte svůj vůz před kamínky i vandaly pomocí PPF fólie

Share

Dopřejte svému vozidlu maximální péči. Nechte jej polepit pomocí speciální PPF fólie, která jej spolehlivě ochrání před kamínky, větvemi nebo třeba vandaly. Odhalte všechny její výhody.

Jak PPF fólie na autě funguje

PPF fólii je možné aplikovat na celou karoserii vozidla, nebo pouze na její části. Obecně lze doporučit ji aplikovat minimálně na celý předek auta, který dostává nejvíce zabrat.

Pokud je PPF fólie vystavena vodě, vytváří se na ní krásné kuličky. Tato fólie přitom dokáže ochránit karoserii vozu před kamínky, solí, větvemi a vandaly. Pokud náhodou dojde k odření fólie, dokáže se sama zacelit. Její životnost navíc dosahuje až 10 let.

Zmínit musíme i další nespornou výhodu spočívající v tom, že PPF fólie je transparentní a na autě tedy není vidět. Vzhledem k tomu ji lze bez problémů použít také na polep světel a sloupků. 

Jak se postupuje při aplikaci fólie

Jste zvědaví, jak se vlastně postupuje při aplikaci PPF fólie na karoserii vozidla? Níže vám představíme, jak tuto práci provádí tým z POLEPIM.

Fólii lepí na takzvaný šampónek. Proto je důležité, aby auto po aplikaci fólie ještě den zůstalo v dílně. Polepení přední části vozidla trvá zpravidla 3 dny, polepení celého vozidla poté 5 dnů

Zajímavým faktem je, že v rámci tohoto procesu nepoužívají nůž. Vystačí si totiž se speciálním softwarem, řezacím plotrem a řeznou páskou. Při podřezech také nesundávají znaky. A díky speciálnímu programu si dokáží nastavit také interiér daného vozidla.

Po 14 dnech od aplikace je třeba přijet na kontrolu. V rámci ní tým polep zkontroluje a zjistí, jak jste s ním spokojeni. A pokud je vše v pořádku, vyrazíte zhruba za hodinu zpátky domů. 

Více informací ze světa ochrany laku a reklamních polepů najdete na www.polepim.cz.

Read more

Local News