Nikdy nevíte, kdy můžete být přepadeni! Braňte se!

Share

Máte strach z přepadení, když chodíte o samotě? Tyto obavy jsou jistě oprávněné, protože takové nebezpečí číhá 24hodin denně. Útočníci už neokrádají pouze v noci a v temných uličkách, ale také přes den a třeba na plném náměstí. Proto je třeba, abychom na případný útok byli neustále připraveni…Co pomůže?

Každý z nás se může účinně bránit útokům

V případě přepadení je vždy lepší, když máte alespoň základní lekce sebeobrany nebo ovládáte některý z bojových sportů. Bohužel útočníci si většinou vybírají fyzicky slabší občany, kteří tyto schopnosti nemají. Nejčastěji jsou přepadáváni důchodci nebo osamělé ženy. Ovšem i ti se mohou účinně bránit útokům agresorů. Stačí mít u sebe prostředky osobní ochrany a rychle zareagovat. Při volbě správného prostředku osobní ochrany útočník nemá šanci a vy máte dostatek času z místa utéci.

Jaké prostředky jsou nejoblíbenější?

Nejčastějším prostředkem osobní ochrany je stále ještě pepřový sprej. Na výběr je hned několik druhů. Můžete se bránit proudovými nebo mlhovými pepřovými spreji. Pořídit si můžete i profesionální pepřové spreje, mezi které se řadí spreje gelové nebo pěnové. Takové výrobky ovšem najdete pouze u odborných prodejců. Velmi rozšířeným prostředkem pro ochranu se v současnosti stávají také elektrické paralyzéry. I ty můžete vybírat v mnoha podobách. Některé druhy paralyzérů jsou dokonale zamaskovány do podoby běžných věcí, aby útočník neměl tušení, že se chcete bránit. Další ochranou jsou například teleskopické obušky. Ty jsou také vhodným pomocníkem, ovšem musíte už zvládat alespoň základní sebeobranu.

Chcete vybírat profesionální prostředky pro sebeobranu?

Jestli si i vy chcete pořídit některý z prostředků osobní ochrany, volte nákup u odborných prodejců. Velmi spolehlivým prodejcem je na našem trhu například e-shop Branse.cz. Zde můžete najít i mnoho profesionálních prostředků k ochraně, které vám zaručí maximální pocit bezpečí. V sortimentu nechybí pepřové spreje, teleskopické tyče ani elektrické paralyzéry. Všechny tyto prostředky jsou nabízeny v mnoha variantách a podobách a především ve vysoké kvalitě provedení.

Nabídku všech prostředků osobní ochrany najdete na www.branse.cz.

Read more

Local News