Neuvěřitelné podnikatelské nápady, které vydělaly miliony

Share

Také Vám stále vrtá hlavou, že by bylo nejlepší, kdybyste nechali své dosavadní práce a vrhli se na své vlastní podnikání? Nebo plánujete po škole zkusit úspěch na trhu, ale nápady které máte se Vám příliš nezdají? Budete se divit, ale někdy i ty nejbizardnější způsoby podnikání mají obrovský úspěch. My Vám nyní přinášíme ukázku těch nejšílenějších byznys plánů, které vydělaly svým majitelům jmění.

J&D’s Foods
Jak je známo, angloamerické národy jsou závislé na mnoha druzích opravdu nezdravého jídla a jednou z hlavních surovin je i slanina. Té se jen v USA zkonzumuje neuvěřitelných 300 miliónů kilogramů ročně. Nad tímto se zamysleli i pánové Justin a Dave, kteří se rozhodli, že po slanině nebude chutnat jen slanina, ale i jiné věci. Jejich podnikání začalo na slaninové soli, dnes je k dostání například i slaninová majonéza, popcorn nebo dokonce balzám na rty. Novinkou této společnosti je i pěna na holení s příchutí slaniny.

Panda Ecological Tea

Pokud patříte mezi opravdové znalce čaje, možná jste již o této značce slyšeli. Pokud ne, nezoufejte a čtěte dál. V daleké Číně žil mladý milovník čajů jménem An Yashi, tento muž byl také zároveň odborníkem na zvířata se specializací na pandy. Rozhodl se tyto dvě sféry svého života spojit v jednu a tak začal pěstovat čajové lístky hnojené právě pandím trusem. Někteří lidé o tomto čaji tvrdí, že se jedná o nejlepší čaj na světě. Je to dáno oblibou pand v bambusových výhoncích, které jsou bohaté na živiny, ale pandy jich příliš mnoho nevstřebají a tak se jich spoustu dostává do výkalů. Toho si byl vědom i An a tak skoupil 22 tun těchto výkalů a začal vesele pěstovat. Tento čaj je ovšem pro opravdové čajomilce, protože jediný šálek tohoto čaje vyjde na 35 000 dolarů.

Terasem Movement

Celý projekt této společnosti staví na snaze člověka zapsat se navěky do dějiny toho světa a být zde co nejdéle. Mladík jménem Martine Rothblatt vymyslel pojem jménem midware, tedy druh softwaru, který má za úkol sestavit veškeré informace o Vás, díky čemuž by mělo být možno sestavit jakési virtuální myšlení, které se bude dokonale rovnat s tím Vaším. Později by mělo být možno toto myšlení vložit do humanoidního robota, který by tedy vypadal a myslel jako Vy, a tak by vaše praprapraprapravnoučata mohla vést živou debatu s Vaší kopií o době, ve které se nyní nacházíme. Tento nápad se uchytil a Martinova společnost začala být dotována milionovými částkami od nadšenců po celém světě.

Z těchto příkladů vyplývá že i ten nejšílenější nápad se může uchytit, vyklíčit a nakonec Vás může zastínit koruna vašeho úspěchu.

 

Read more

Local News