Největší krásky v Karlových Varech

Share

49. ročník filmového festivalu Karlovy Vary máme již za sebou a to velmi úspěšně. Festival si rok od roku buduje stále lepší image a láká tak i ty největší celebrity tuzemska, ale také zahraničí. Letošní největší stár byl zcela bez pochyb Mel Gibson.

Avšak luxus, který jako tenká zlatá nit protkává celý festival, láká do Varů také mnoho krásných žen, které se zde snaží ukázat v těch nejkrásnějších robách. My se nyní podíváme na ty nejkrásnější ženy, které se představily na červeném koberci a které všem divákům vyrazily dech svou krásou.

Aňa Geislerová: Aňa patří již delší dobu k ikonám nejen českého herectví, ale také k ikonám módních trendů v naší republice. Dala by se celkově označit za nejlépe oblékanou herečku, která snad nikdy nešlápne vedle a modely, které nosí, na ní vždy vypadají perfektně. To je dáno do velké míry i její krásou, protože té by slušel snad i pytel od brambor. Aňa tuto svou přednost potvrdila i ve Varech, kde jí diváci mohli zahlédnout v krásných bílých šatech Chatty, nebo v krásných secesně vypadajících šatech na party s předepsaným dresscodem ve zlaté barvě.

Jitka Schneidrová: Jitka je stálicí českého plátna, která vždy potěší oko muže. Pro tento ročník festivalu se stala tváří časopisu Elle. A pokud jste tváří módního časopisu, musíte prostě vypadat skvěle a Jitce se to vskutku povedlo.

Andrea Verešová: Jedná z nejkrásnějších slovenských modelek, která si ovšem velmi oblíbila i Českou republiku a ráda zde předvádí. Vynechat tak samozřejmě nemohla ani tento festival. Na ten přijela vybavena hned desítkou šatů. Mnohé z nich byly přímo na míru ušité pro ní. Díky tomu si i jedny z nich velmi rafinovaně zahrávaly s fantazií nejednoho z přítomných pánů. Šaty byly plné průhledných míst, kdy stačil jediný neuvážený pohyb, a tato místa by poodkryla to, co si modelka vždy bedlivě střeží.

Ostatní: Avšak festival přilákal i mnoho diváků a fanoušků filmu. Ve stanovém městečku se to nádhernými dívkami jen hemžilo, a nejen zde. Mnoho dalších krásných dívek bylo také možno zpozorovat na kolonádách, či přímo v kinosálech. Díky popularitě festivalu jste mohli potkávat mnoho známých tváří hned u vedlejšího stolu v restauraci, kde jste se zastavili a o nejrůznějších mejdanech ani nemluvíme. Mezi obyčejnými hosty bylo totiž i mnoho českých modelek, jako například Tereza Fajksová, která si přijela Vary vychutnávat pouze coby turista a takzvaný baťůžkář.

Read more

Local News