Nebankovní půjčky pomohou v každé životní situaci

Share

V současné době lze využít k čerpání úvěru nejen banku, ale také celou řadu nebankovních společností. Ty nevyžadují náročné dokládání příjmů.

Nedostatečně vysoké nebo špatně prokazatelné příjmy mohou být hlavním důvodem zamítnutí žádosti o půjčku v bance. Povinností banky je splnění přísných podmínek, mezi které patří také umožnit čerpání úvěru pouze nerizikovým klientům.

§ Neprokazatelné příjmy snižují natolik bonitu žadatelů, že prostě není možné vyhovět.

O základních podmínkách se můžete informovat na webových stránkách, kde je k dispozici hypoteční kalkulačka. Pokud podmínkám banky nevyhovujete, pak je pro vás řešením nebankovní půjčka. Nebankovní společnosti nabízejí celou řadu produktů, které mohou být rozdělené i podle výše zapůjčené částky nebo doby splatnosti. Jednou z variant je tedy také půjčka bez doložení příjmu.

o Tento druh úvěru se hodí především pro klienty, kteří potřebují finanční prostředky v krátkém časovém horizontu.

Rychlé jednání u nebankovních společností

U nebankovních společností je vyřízení díky omezenému papírování a zjišťování informací o budoucím klientovi nejen snadné, ale také rychlé. Mnohdy stačí pouze kontakt prostřednictvím chytrého mobilního telefonu nebo počítače.

§ Nejrychlejší vyřízení nabízejí takzvané rychlé půjčky, které většinou nabízejí malou finanční hotovost, která má pomoci z okamžité finanční nouze.

Jednou z nejvíce využívanou je v této oblasti půjčka do výplaty. Jestliže potřebujete vyřešit náročnější životní situaci, pak bude tato varianta zřejmě nedostatečnou. Není se ale čeho obávat. U nebankovních společností najdete i dlouhodobé úvěry, kterými můžete vyřešit například oddlužení nemovitosti.

o Při výběru vhodného produktu je tedy první otázkou výše požadované částky.

o Pak už je výběr poskytovatele i produktu velice snadný.

U dlouhodobých úvěrů může finanční částka dosáhnout i statisícové částky s dlouhou dobou splatnosti. Záleží vždy na výběru instituce a na vaší oboustranné dohodě.

Read more

Local News