Last minute dárky pro ni: čím potěšíte svou ženu?

Share

Luxusní lahev šampaňského

Znáte francouzskou značku Moët & Chandon? Jedná se o nejznámějšího producenta šampaňských na světě. Historie společnosti Moët & Chandon začala v 18. století, kdy si Claudie Moët založil vlastní společnost. Se svou rodinou byl usídlený v kraji Champagne, kde také vlastnil pozemky a vinic. V dnešní době je tato značka velmi populární, nejen u žen.

Svetr s norským vzorem

Značka Kama je ryze česká a mezi zákazníky hodně pozitivně vnímaná. Zaměřují se na kvalitu a vyrábí svetry, čepice a další vlněné produkty z merina. Všechny svetry mají krásný retro vzor v severském stylu. Na zimu a zimní sporty jsou jako dělané.

Triko na běhání české značky

Další česká značka, tentokrát zaměřená na funkční prádlo. Scutumwear vyniká svými skvělými vlastnostmi, které odolají extrémním podmínkách. Scutum triko je ideální na běhání, na oblíbené outdoorové závody, nebo třeba jako spodní vrstva na běžky. Testují ho vojáci v misích nebo horolezci při svých expedicích.

Dámské hodinky

Jedinečný šperk, doplněk i praktický pomocník v jednom. Podtrhnou každý outfit a dodají mu ještě o něco lepší vzhled. Ale pozor, každá je jiná. Některé ženy touží po elegantních hodinkách, jiné zase spíš po sportovnějších. Berte v potaz také to, jestli preferují stříbro nebo zlato. Dámské hodinky vyberte třeba v e-shopu Helveti, mají velký výběr a hlavně kladou důraz na kvalitu provedení. Oblíbenými značkami dámských hodinek jsou například Boccia Titanium, Bering a Alfex.

Read more

Local News