Krabičková dieta vám může chutnat

Share

Trend současné doby je takový, že bychom se měli snažit vypadat co nejlépe a také se co nejlépe cítit. Zdá se to jako klišé, ale jak toho vlastně docílit? Všude se dočítáme, že pokud se budeme zdravě a pravidelně stravovat, cvičit a hodně pít, budeme mít postavu snů. Jenže realita je mnohdy jiná, pracovní doba, která u většiny lidí přesahuje daleko nad 8 hodin denně. Sedavé zaměstnání, nedostatek času na jídlo, které si o to víc dopřáváme po příchodu domů a při představě, že bychom po celodenním pracovním maratonu měli ještě cvičit, se nám orosí čelo. A tak dále. Poznáváte se v těchto slovech? Možná to není úplně doslova, nicméně upravit si jídelníček není někdy vůbec jednoduché a věnovat se aktivně pohybu také nezvládáme pravidelně.

Revoluci ve zdravém stravování s sebou přináší tak zvaná krabičková dieta. Je to velmi populární stravovací systém, díky kterému můžeme mít vyvážený jídelníček na každý den a ještě pod dohledem odborníků. Tato dieta bude vyhovovat každému, kdo trpí nedostatkem času. Představte si tu možnost, že každý den dostáváte přesně stanovené porce jídla, které Vám dovezou až do domu. Nemusíte nakupovat žádné ingredience, odpadá vaření, mytí nádobí a vymýšlení jídelníčku vůbec. Obraťte se na specialisty přes krabičkovou dietu, kteří Vám stanoví jídelníček na míru. Budete mít 5 porcí jídla na každý den, díky kterým se budete cítit lépe než kdy předtím. Nevěříte? Zamyslete se nad touto možností, pokud ji nevyzkoušíte na vlastní kůži, nemůžete vědět, zda právě pro Vás to není ta nejlepší příležitost, jak zatočit s přebytečnými kily.

Hubněte snadno a rychle

Krabičková dieta není jen o tom, že budete jíst zdravě, ale také o tom, že dostanete pravidelný přísun stravy, který je nesmírně důležitý. Můžete jíst sebevíc zdravě, ale pokud nedodržujte pravidlo jíst méně a častěji, tak nemůžete dosáhnout toho pravého úspěchu. Správně bychom měli mít 5 porcí jídla denně. To znamená snídani, svačinu, oběd, druhou svačinu a večeři. Odborníci na zdravou výživu Vám naporcují jídlo do malých krabiček a Vy tak budete mít vyřešený celodenní jídelníček. Bojíte se, že tyto pokrmy Vám nebudou chutnat? Jste zvyklí si vařit sami a nedůvěřujete neznámým kuchařům? Nemusíte mít ani v tomto ohledu žádné obavy. Strava je chutná, připravena z těch nejlepších surovin. Navíc je zde ještě jedná velká výhoda, pravidelnou konzumací krabičkové diety předcházíte obezitě a také tak zvanému jojo efektu. Vaše váha se bude držet v normě.

Příklad krabičkové diety

Jídla jsou chutná a velmi pestrá. Nemějte obavy ze stereotypu. Zde je jen velmi obecný příklad jídelníčku, který krabičkové diety přinášejí.

Snídaně: Drůbeží šunka, tmavé pečivo, zelenina (paprika, rajče)

Svačina: jogurt s ovocem

Oběd: ryby nebo drůbeží maso s přílohou (nejčastěji volíme rýži, těstoviny nebo brambory)

Svačina: ovoce nebo ovocný salát

Večeře: různé saláty nebo například brokolice zapečená se sýrem

 

Pokud se Vám zdá, že Vaše postava už dávno není to, co bývala, cítíte se unavení a bez energie, určitě se zkuste zamyslet, zda by právě pro Vás nebyla krabičková dieta ta pravá.

Read more

Local News