Jste právě bez peněz? Pomůže vám půjčka před výplatou

Share

No jo, někdy se to prostě tak semele a s penězi do výplaty nevyjdeme. Třeba máme zrovna nečekaná vydání s účty, či potřebujeme něco dražšího zaplatit předem. Někdy se nám pak pouze nechce být o rohlíku na den až do výplaty, jindy prostě peníze potřebujeme abychom mohli chodit normálně do práce. Půjčit si není žádná ostuda, když víme, že nebudeme mít žádný problém se splácením. Avšak kde?

Malá půjčka, která nám vytrhne trn z paty, když nám třeba do nejbližší výplaty chybí peníze na živobytí, se obvykle nazývá půjčka před výplatou. Může se nám na první pohled jevit drahou, ale důležité si je uvědomit, že parametry podobných půjček se nikdy neshodují s půjčkami dlouhodobými, už vůbec ně s těmi zvýhodněnými, kterými jsou třeba půjčky na bydlení či s ručením nemovitostí. Naopak vás však mohou překvapit jiné benefity těchto půjček i jejich rychlé schvalování. A tohle je v situaci, do které jsme se dostali, tím nejdůležitějším.

Půjčka před výplatou musí být především rychlou

Přihodit se nám může v životě skutečně kde co. Jedna z nejnepříjemnějších věcí je, že nemáme dostatek hotovosti. Na cestu domů, na nezbytné náklady do konce měsíce, na zaplacení nenadálých výdajů. Rychlé půjčky umí zafungovat jako rychlá finanční injekce, která nás postaví na nohy. Zatímco schvalování krátkodobého úvěru v bance se obvykle protáhne na několik dnů, u seriózních nebankovních společností vám bude schválena do několika minut a obratem vám putují i peníze na váš účet.

Typickým znakem půjček před výplatou i rychlých online půjček, je, že je musíte vrátit do 30 dnů. Jen pár jich je na delší období. Obvyklý limit je do 10 000 Kč, ale setkáte se i s limitem 30 000 Kč. Často se tento mini úvěr schvaluje i jako půjčka do výplaty bez registru, což je výhodou pro ty, kdo mají za sebou nějaký ten finanční škraloup, kdy se dostali třeba do prodlení se splácením jiného úvěru. Nebankovní společnosti jsou vesměs tolerantnější a do registrů nenahlíží.

Podle čeho si vybrat půjčku před výplatou?

  • Podívejte se, jaký vám nabízí minimální a maximální limit a zdali vám tyto částky vyhovují.
  • Některé půjčky nabízí první půjčku zdarma. Tento benefit můžete využít.
  • Zjistěte si, jaké dokumenty je nutné k půjčce přikládat. Ideální je taková, která je bez dokládání příjmu.
  • Potřebujete půjčku bez nahlížení do registru? Existuje jich hned několik.
  • Zajímejte se o možnost prodloužení splatnosti půjčky a o podmínky tohoto prodloužení. Nikdy nevíte, kdy to budete potřebovat.
  • Mohla by vás zajímat možnost navýšení půjčky. Pokud ano, zjistěte si, která z půjček vám to umožní.
  • Preferujte co nejkratší dobu schvalování v řádu minut.
  • Stejně tak si vybírejte půjčku s okamžitou výplatou finančních prostředků.

TIP: Nechce se vám pracně prohledávat nabídky jednotlivých poskytovatelů malých online půjček? Která půjčka před výplatou je ideální právě pro vás lze zjistit snadno a rychle na webových stránkách Úžasné půjčky – Uzasnepujcky.cz. Najdete zde přehled a podmínky hned několika z nich.

Read more

Local News