Je plno, jděte domů! Nebo si radši příště zarezervujte stůl s RESTU

Share

Máte v plánu jít na romantickou večeři k výročí? Nebo je na programu večer plný dobrého jídla spolu se všemi vašimi přáteli? Ať chcete jít do svého oblíbeného podniku, či vás láká ta nová indická restaurace Praha, myslete na rezervaci.

V opačném případě riskujete, že bude plno a vám nezbude nic jiného, než jít domů!

Jen si představte, jak budete vypadat… Přítelkyně nadšená z představy romantické chvíle, přátelé už se nemohou dočkat, až ochutnají ty vámi opěvované speciality a nakonec se všichni dozví, že musí jít domů, protože NĚKDO tady byl tak “blbej“ a nezařídil rezervaci. Výmluvy vám nepomohou, každý už totiž ví, že zařídit rezervaci stolu je hodně snadná záležitost.

Nechcete být za neschopného? Začněte používat on-line rezervace!

O restaurace je rvačka. Buďte chytrý a počítejte s tím

Máte z téhle divoké bitky o nejlepší místa v restauraci vyjít jako vítěz? Pak budete potřebovat dobrou “zbraň“ a ostrá kudla v kapse to fakt není! Řeč je samozřejmě o praktickém rezervačním systému. Předběhněte všechny ostatní a zabookujte si místa už nyní, protože není čas ztrácet čas, tady jde o vaší čest a váš hlad!

burger

Ty nejlepší burgery už nebudou nedosažitelnou záležitostí! Restu.cz vám potvrdí rezervaci do deseti minut a ještě získáte kredit, který se po čase může proměnit v další báječné jídlo. 

Rezervace u Restu.cz – je to jistota, je to hra!

Jste tak trochu hračička? Baví vás sbírání čehokoliv? V tom případě si zamilujete i něco tak “fádního“ jako rezervace stolu v restauraci. Za každý booking získáte kredity/body/odměny (říkejte si tomu, jak chcete) a ty pak můžete proměnit ve slevu na jídlo. Když budete zvláště pilný, můžete tak zakrátko získat třeba ten “hambáč“ úplně zadara!

Tip! Mrkněte na nabídku restaurace Praha

100% garance

Rezervační portál Restu vám volné místo dopředu slíbit nemůže, ale můžete se na 100% spolehnout, že pokud ve vybrané restauraci to místo na vámi požadovaný termín je, Restu ho zarezervuje a SMS zprávou potvrdí.

Chcete se dnes dobře najíst? Už víte, co pro to máte dělat!

Read more

Local News