Jarní nákupy: nejlepší módní kousky pro sezónu 2022

Share

Nová sezóna vždy přináší nové trendy. Renomované módní domy letos překvapily veřejnost obrovským množstvím aktuálních kousků, které lze předvést nejen na přehlídkovém mole, ale i na kterékoli městské ulici. Co by letos na jaře nemělo chybět v ultramoderním šatníku? Najděte odpověď na svou otázku pomocí praktické nákupní služby Shopsy.

Ležérní kombinézy

V cyklickém módním trendu se vrací takzvané „pracovní kombinézy“, které nyní nosí mladé dámy. Zdánlivě nesmyslný vzhled je skutečně ženský a romantický. Na vrcholu popularity jsou nadměrné modely z drsné džínoviny, kůže a semiše. Doplňte vzhled barevným tričkem, mikinou s vtipným nápisem nebo módní kostkovanou košilí se zapínáním na všechny knoflíky. 

Sportovně elegantní parka

Stylové parky přešly ze zimních kolekcí do jarních/letních. Výrazně se změnily a získaly nové prvky, ale poselství zůstává stejné. Parka musí být především pohodlná a nesmí vám zkazit procházku jarním větrem. V sezóně 2022 se objevují volné sportovní střihy. Jsou vybaveny pruhy a kontrastními vložkami. Jedním z módních trendů je eklektická směs textur. Nejžádanější verze je kombinací kůže, mackintoshe a textilních prvků. A délka bundy Parka může být v podstatě jakákoli. 

Kreativní mikiny s kapucí

V devadesátých letech se do módy vrátily mikiny s kapucí s neobvyklými potisky a veselými barvami. Originální mikina s kapucí bude dokonalým doplňkem streetového stylu s nádechem rebelství. V sezóně 2022 jsou oblíbené různé styly mikin: od šatů s kapucí až po kreativní kombinézy. Noste je s originálními parkami, vysokými teniskami nebo botami se stabilním podpatkem. 

Sako s hranatými rameny

Objemný ramenní pás se do jarní kolekce přesunul z minulé sezóny. Tentokrát prvek získává nové aspekty, a to úhlový tvar. Na vrcholu popularity byly pánské bundy oversize střihu s hranatými rameny. Takový model bude vhodný zejména pro křehké dívky, které zdůrazní rafinovanost siluety. Módní bunda může být mírně prodloužená nebo naopak zkrácená. Barevná škála sahá od jednobarevných až po kontrastní. Zajímavě vypadají růžové saka zdobené kostkovanými potisky. Taková saka se skvěle kombinují s romantickými sukněmi nebo sexy šaty ve stylu spodního prádla.

Asymetrický svetr 

Asymetrické svetry v jasných barvách budou v chladnějších dnech nepostradatelné. V sezóně 2022 jsou oblíbené zejména úplety nadměrných velikostí. Značkové kolekce jsou plné světlých svetrů a mikin s jedním rukávem. Zajímavý výrobek lze nosit přes rolákový svetr nebo ležérní šaty. Je důležité vytvořit kontrastní vzhled. 

Read more

Local News