Jakou barvu pánských a dámských trenek preferujete vy?

Share

Pokud s oblibou nosíte značku Calvin Klein, rozhodně navštivte e-shop trenyrkarna.cz. Nikde jinde totiž nenajdete větší nabídku dámského prádla Calvin Klein. A nejen dámského. Trenky Calvin Klein totiž mají nezaměnitelný vkus a exkluzivitu. Ať už dámské kalhotky, nebo pánské slipy a trenky, obojí by měly být především pohodlné. Měly by být z příjemného materiálu, tak aby mužské “nádobíčko” a choulostivé ženské partie byly v té nejlepší péči. S barvou prádla je to jinak. To, že každý preferuje jinou barvu, je jasné. Někdo upřednostňuje dámské spodní prádlo a pánské spodní prádlo jednobarevné, někdo má rád, když pánské trenky a dámské trenky hrají všemi barvami. A jak to máte vy?

Pamatujte, že nejen šaty, ale i trenky dělají člověka

Někteří muži preferují slipy, jiní pánské boxerky a další pánské trenýrky. Někdo žádnou preferenci nemá a jednotlivé druhy spodního prádla střídá. A to není od věci. Spodní prádlo je totiž třeba vybírat také podle toho, jaké kalhoty člověk obléká. Pod těsnými a přiléhavými kalhotami budou určitě nejlépe sedět bezešvé boxerky z mikrovlákna. Ale je to věc názoru. V těchto letních vedrech se všem bez rozdílu pohlaví bude určitě doma a skvělé běhat v trenýrkách Styx.

A co ponožky, máte jich dost?

Pokud dáváte přednost extravaganci, určitě se vám bude líbit spodní prádlo značky 69Slam. Jeho zajímavé vzory, pestré barvy a kvalitní látky dostanou naprosto každého. Ať už si chce koupit pánské boxerky, dámské kalhotky, tanga, tílka nebo plavky. A pak jsou tu boxerky Puma. I když se bratři Dasslerovi původně živili společným šitím bot, jejich boxerky patří v současné době mezi nejoblíbenější na světě. Záleží jen na vás, pro jakou značku spodního prádla se rozhodnete. Možná vás osloví trenýrky Represent. A nezapomeňte ani na pánské ponožky! I těch vám trenyrkarna.cz nabízí celou přehršel.

Read more

Local News