Jaké jsou nejhorší tresty za nevěru?

Share

Nevěra, jako sexuální poměr s partnerem mimo manželství či dlouhodobě trvající vztah. Jak se na nevěru pohlíželo v minulosti? Lišilo se to především podle společenské třídy a také podle pohlaví, které nevěru vykonalo. Pro chlapy výhodné dřívější rčení: „Ten, kdo obdaří svou knížecí potencí ženu z lidu, zušlechťuje. Avšak princezna, která se oddá muži nikoli rovnocennému, poškozuje vlastní rod.“

A jak se nevěra bere dnes? Vždy má dalekosáhlé následky, může být zničující. Někdo se však nenechá zdrtit a vymyslí pomstu. Jaké jsou nejhorší tresty nevěru?

1) Počmárané auto

Pokud vytočíte ženu, která ví, jak své auto milujete, mějte ho na pozoru. Nejspíše se na něm objeví nápisy typu: Bastard, nevěrník + vzkaz pro děvku, která Vám kazí rodinou pohodu.

2) Mlčení

Ať se to může zdát jako maličkost, není. Kolikrát vás ticho vytočí tolik, že to nic jiného nedokáže. V tichu je odsudek, ignorace, v tichu je čas na přemýšlení o chybách.

3) Odchod s dětmi

Kolikrát jsou největší zbraní v boji po nevěře děti. Bohužel. Naštvaná žena sbalí kufry nejen sobě, ale i vašim dětem. Které vám nedovolí vídat po nějaký ten čas. Pokud jste tedy milující otec, rozmyslete se.

4) Nevěra

Žena vám oplatí stejnou mincí, i když by ji to před vaším pokleskem vůbec nikdy nenapadlo. Najde prvního chlapa, který bude ochotný, a všichni se dostanete do podivného kruhu nevěr a podvodů, nedůvěry a konců různých vztahů.

5) Držte si penisy

Nejde jen o filmovou srandu z komedií, jde o pořádně bolestivou záležitost, která se nejednou stala i v reálu. Každá žena ví, že muž je přeci ovládán penisem.

6) Pozor na vaše sbírky, vinotéky, poklady

Žena pravděpodobně zná vaše slabiny. Nejdříve půjde po tom, co je pro vás nejdražší. Půjde do sklepa a vína z vinotéky rozdá přátelům, sousedům a známým, sbírky knih daruje do antikvariátů, rybičky spláchne do záchodu.

Nevěra může trvat několik minut či hodin. Následky mohou být doživotní. Zvažte svou situaci.

Pokud se rozhodne se s vámi rozejít, nezoufejte. Má to i jiné výhody.

Read more

Local News