Jak partnerku potěšit lepším sexuálním výkonem

Share

Sex je intimní pouto mezi partnery, tedy mužem a ženou. Zkuste se zamyslet nad tím, jak lépe uspokojit svou partnerku. Existuje několik osvědčených rad a triků, pomocí kterých se oba dostanete do úplně jiného světa.

Jakmile se partnerský život dostane do rutiny, je to špatné. Ještě horší to však může být, pokud se žena začne nudit v posteli. Zkuste jí udělat radost a okořeňte váš sexuální život, aby viděla, že vás to s ní stále baví. Sex se dá přirovnat k matematické rovnici, kterou můžeme přejmenovat na erotickou.

Přitažlivost + svádění = vzrušení.

V praxi to znamená, že musí fungovat chemie, ženy chtějí být dobývané a sváděné, ve finále budou maximálně vzrušené. A co je hlavní, chtějí si o všem povídat.

Kvalitní předehra

I když byste nejraději šli hned na věc, brzděte. Ženy chtějí předehru a vy jim jí musíte dopřát. Klidně si s ní nejprve povídejte, sice vás to vůbec nemusí bavit, ale ženy moc rády mluví o svých touhách a pocitech. Ptejte se jí, co má ráda, co se jí líbí a co jí vzrušuje. Uvidíte, že roztaje mnohem rychleji. Po chvíli ji začněte něžně líbat a pomalu svlékat. Laskejte ji.

Ženy milují něhu, dotyky a mazlení.

Mluvte s ní

Ženy potřebují mluvit a neustále vše řešit a to dokonce i při sexu. Jistě tedy ocení, když se jí budete ptát, jak se jí to nejvíc líbí, co by chtěla a dáte jí více prostoru pro její potřeby. Ženy milují masturbaci, navrhněte jí tuto možnost a povídejte si s ní přitom o jejích pocitech, potom se vyměňte a i vy mluvte o tom, jak se vám to líbí.

Teprve poté si dopřejte vášnivý sex.

Používejte komplimenty

Chvalte svou partnerku, jak nejvíce to jde. To ženy potřebují slyšet. Jak jsou krásné, úžasné, milé. Řekněte jí, jak vás vzrušuje. Uvidíte, jak snadno pak propadne vášni. Navíc se uvolní, odpadnou všechny zábrany a vy si užijete úžasný sex.

Zkuste masáž hlavy

Masáž hlavy působí na ženy jako afrodiziakum. Neuvěřitelně se tím uvolní. I když je to z mužského hlediska téměř nepochopitelné, věřte, že vaše partnerka to velmi ocení.

Chodidla jsou cesta k rozkoši

Jsme opět u masáže. Chodidla představují opravdu velmi citlivé místo, které dokáže znásobit sexuální touhu několikrát. Ač to zní trochu nereálně, tak právě chodidla jsou propojena s klitorisem, a čím více se prokrví masírováním, tím otevřenější a lačnější žena bude.

Vězte, že krátkou masáží chodidel můžete svou partnerku pěkně rozžhavit.

Zkuste předstírat

Zkuste takovou hru o tom, že jste někým jiným. Oblečte se třeba za opraváře (stačí vytáhnout čisté montérky) a hrajte hru, do které se vaše partnerka rychle zapojí. Uvidíte, jak vás to oba vzruší a následný akt bude stát za to.

Možností pro kvalitní sex je celá řada. Výše je jen zlomek toho, co můžete vyzkoušet. Nezapomínejte, že ženy jsou křehká stvoření, milují předehry, rádi si povídají, chtějí být chváleny a také řídit intenzitu samotného aktu. Zkuste brát více ohledy na svou partnerku, muži jsou od přírody jiní, ale jen možnost vzájemného pochopení a kompromisů, dělá partnerský život kvalitním.

Read more

Local News