Inspirace na krásné vypínače a zásuvky

Share

Při zařizování domácnosti nebo rekonstrukci domova se výběr vypínačů a zásuvek zdá jako malichernost. Vždyť nábytek, podlaha a další velké prvky celkový dojem ovlivní mnohem více. Nebo ne?

Jsou to právě detaily, které dotvářejí celkový dojem interiéru, a tak je nepodceňte. Design vypínačů a zásuvek byste každopádně měli řešit až na závěr. Nejdříve je nutné sepsat si seznam toho, kolik vypínačů a zásuvek a jakých potřebujete. Jednozásuvky? Dvojzásuvky? Jednopólový vypínač? Střídavý? To záleží na vás. My vám ale můžeme dát tipy na pěkné designové vypínače od ověřených značek.

Vypínače Schneider sladěné s žaluziovými ovladači

Výrobce Schneider Electric rozhodně patří k těm ověřeným. Jeho technologicky precizně vytvořené výrobky jsou oblíbené, kromě toho nabízí širokou škálu tvarových a materiálových provedení. Máte doma žaluzie ovládané elektronicky? Pak se vám bude líbit, že zásuvky a vypínače Schneider Electric sladíte s ovladači žaluzií a stmívači. Pojďme se podívat na několik jejich povedených kolekcí.

Sedna Design/elements

Velmi oblíbené jsou například vypínače a zásuvky Sedna Design/elements, tato série je jednoduchá a vkusná. Jedná se o řadu modulární, takže si k zásuvce, vypínači nebo stmívači zvlášť koupíte rámeček.

Jednoduché barevné Unica

Přáli byste si jednoduché, ale zajímavé vypínače? Pak se vám budou líbit vypínače Unica. Opět si zvlášť kupujete vypínač a jeho rámeček, což otevírá různé možnosti – co byste řekli na bílý vypínač a vínový rámeček? Možných barevných kombinací je spousta, nebudete vědět, jakou si dříve vybrat.

Jednoduše bílé a krémové Asfora

Po barevném nášupu se pojďme podívat na něco decentnějšího. Vypínače a zásuvky Asfora se vyrábí pouze v bílé a krémové barvě. Jedná se o poměrně levnou řadu, která však vypadá dražší, než je. Pokud tedy toužíte po kvalitní značce, ale chcete cenu srazit na minimum, víte co vybrat.

Řešení do venkovních prostor

Pro venkovní prostory jsou určeny zásuvky Mureva styl55. Mají klasifikaci IP55 a IK08, a tak jsou vodotěsné, odolné vůči prachu, rozpouštědlům, nárazům a nečistotám. Vyrábí se v antracitově šedé a bílé.

Kde kvalitní zásuvky a vypínače pořídit?

Všechny výše zmíněné modely značky Schneider Electric najdete v e-shopu K&V elektro.

Read more

Local News