I na kole můžete být sexy!

Share

Jste nadšenými cyklisty? A cyklistický dres už máte? Poradíme, kde seženete takový, v němž se za vámi ostatní cyklisté budou otáčet.

Cyklistický dres na kolo, to není jen tak. Zapomeňte na klasické sportovní oblečení a oblečte se jako profesionální cyklista. Šlapat se vám pak bude samo.

Na kolo jedině v pohodlném cyklodresu

Kvalitní cyklistický dres na kolo musí splňovat několik požadavků. V první řadě jde o pohodlí. Cyklistu nesmí nikde tlačit, ani mu překážet. Klíčová je v tomto smyslu především oblast kolem lýtek. Někteří z nás, především ti, kteří si na kolo berou cokoliv, nač narazí ve skříni, mají tu zkušenost, když se volná nohavice při jízdě zamotá do řetězu. Není o co stát.

Tepláky na kolo nepatří!

Volné tepláky zkrátka na kolo nepatří, místo nich si oblečte těsné leginy, ideálně samozřejmě cyklistické. Ty totiž disponují spoustu dalších předností, jako je absorpce vlhkosti a vyztužená sedací část, která je obzvláště při delších jízdách nezbytná.

Staňte se ozdobou každé cyklostezky

A kde takový cyklo dres na kolo seženete? Třeba přímo u věhlasné modřanské cyklostezky v kouzelném obchůdku Veloklasik specializujícím se na elegantní cyklo oblečení. Na pohled luxusní, ale především kvalitní funkční prémiové cyklodresy z vyšší cenové kategorie, v nichž se stanete ozdobou každé cyklostezky.

Dámský a pánský cyklo dres

Kolekce pánských i dámských cyklodresů, s níž se v obchůdku setkáte, obsahuje jak lehké závodní, tak cyklistické dresy pro cykloturistiku a především bikepacking, kde prim hraji cyklo dresy s příměsí vlny merino. Stejně jako dresy věhlasné značky Café du cycliste, kterou obchůdek hrdě přijal pod svá křídla.

Vydejte se na cyklo toulku

A s výběrem vám v obchůdku ochotně poradí cyklista Patrik, pohodář tělem i duší, který je na kole jako ryba ve vodě. Poradí, nasměruje i usměrní, zkrátka ukáže cestu. A nic se nestane, pokud si nevyberete. Klidně můžete jen posedět, dát si kávu nebo zhlédnout cyklistický závod v televizi. Nebo se vydat na malou cyklo toulku. Vyráží se každý čtvrtek navečer od krámku Veloklasik. Tak neváhejte a dejte si do těla!

Read more

Local News