Ford díly vybírejte pečlivě!

Share

A opět je to tady – autonehoda. Ať už se jedná o totálku či jen nějaký „ťukanec“ – troufám si tvrdit, že jedno z nich zažil každý řidič. Takže následuje martýrium s pojišťovnami a následná oprava automobilu. Ford díly můžete v Praze sehnat hravě – a to nejen nové, ale i použité. A pokud váš Ford podlehl již výše zmíněné totálce, nemusíte věšet hlavu – náhradní díly z vašeho automobilu můžete také odprodat.

Vyhněte se soukromým inzerátům!

Při nákupu náhradních dílů byste měli být rozhodně obezřetní! Koupáte-li nějaký „šunt“, je v ohrožení nejenom vaše zdraví, ale dokonce i celý život. Proto raději nekupujte náhradní díly od soukromých inzerentů – nikdy nevíte, jestli ten člověk není podvodník, ať už se vám zdá sebečestnější. Takový náhradní díl může bát třeba jen výřez z totálky, který nikdo nezkontrolovat a případně neopravil – nekupujte zajíce v pytli a dejte přednost renomované společnosti prodávající Ford díly.

Ojetý nebo nový?

Samozřejmě, pokud nemáte auto, se kterým se plánujete v brzké době rozloučit, jelikož už asi „moc nevydrží“, nemusíte utrácet za nové díly – takové vaše auto zbytečně dlouho přežijí. Stačí i ojetý kousek – samozřejmě od odborníka, který vám rád poradí a zhodnotí stav vašeho vozu a případnou kompatibilitu s náhradním dílem. Nemusíte se tedy bát, že by vám nákup náhradních dílů zruinoval váš rozpočet – stačí se jen poradit.

Zapomeňte na Čínu!

Dnes je většina businessu založena na čínské spolupráci – a to tak, že si u nás někdo založí firmu, naobjedná spoustu levného zboží a zde je prodává za nehorázné sumy jako originály, ve vyrobených „matoucích“ krabičkách s potiskem „Made in Germany“ a podobně. Tomuhle se tedy rozhodně vyhněte! Ford díly v Praze zaručují stoprocentní originalitu a kvalitu.

Read more

Local News