Fomei je specialista na puškohledy a dalekohledy

Share

Pokud se věnujete myslivecké oblasti, pravděpodobně vám není značka Fomei cizí. Specializuje se totiž na výrobu, prodej i servis dalekohledů a puškohledů. Ve svém produktovém portfoliu má i další zařízení sloužící k záznamu, zpracování a archivaci obrazu. Společnost Fomei vznikla v roce 1990 a za dobu své existence si vybudovala pevné postavení na trhu.

Fomei vyrábí produkty pod stejnojmennou značkou, pod kterou je vyváží do celého světa. Od konkurence se liší tím, že o všechno se stará jeden tým, takže ve firmě se řeší vše od vývoje přes prodej až po servis. Zakladatelem společnosti byl Ing. Josef Dostál, což je dodnes i jediný akcionář.

Dalekohledy

Velice žádané jsou od této značky dalekohledy, které jsou určené pro náročné uživatele a profesionály. Samozřejmě, narazíte i na levnější modely, o něž mají zájem především turisté a výletníci, případně diváci sportovních utkání.

V první řadě záleží na tom, co od dalekohledu očekáváte. Požadujete vysokou ostrost a světelnost optiky? V takovém případě vás nadchne dalekohled Fomei Leader FMC 8×56 s jednoduchým, přitom ale působivým designem.

Puškohledy

Stejně tak nesmíme zapomenout na puškohledy. Představují totiž nenahraditelnou výbavu střelné zbraně. V noci je dokonce nezákonné střílet ze zbraně, která není opatřena puškohledem. I v této kategorii jsou mezi produkty značné rozdíly, takže si nejprve ujasněte, jestli potřebujete puškohled na naháňky, nebo budete lovit z posedu. I mezi tím je totiž velký rozdíl.

Jestliže si chcete zakoupit produkty značky Fomei, podívejte se do nabídky internetového obchodu Kentaurzbrane.cz, kde najdete puškohledy i dalekohledy v širokém cenovém rozpětí. U každého produktu je uveden podrobný popis. Dávejte si pozor tedy na parametry, abyste sáhli po správném řešení.

Table of contents

Read more

Local News