Excelent a Lunchmeat si posvítili na pivovar

Share

Pivo, které rozhodně nemá co skrývat a nebojí se ukázat svou pravou tvář. S tímhle motivem vyrazil Excelent do areálu plzeňského pivovaru Gambrinus nahlédnout pod poklice varných tanků. Jako vůbec první si navíc troufnul zdokumentovat výrobu piva v netradičním světle a vzdát tak hold pivovarských mistrům. Tady se můžete mrknout, jak to dopadlo!

Projekt Excelent Respekt svedl dohromady tradiční práci pivovarníků a současnou tvorbu mladých umělců ze studia Lunchmeat. Ve třech nejvýznamnějších lokacích pivovaru tak vznikly unikátní instalace, které ve vizuálně impozantním videu zdokumentoval režisér Štěpán Fok Vodrážka. Ten má na svém kontě hudební klipy Vladimira 518, Prago Union, Never Sol a dalších. 

Na instalacích se podíleli vizuální umělci Petr Pufler a Dmitry Berzon, Léna Brauner a Pavel Karafiát. Za přítomnosti pivovarských mistrů Jana Jaroše, Davida Komory a Pavla Bauera pak postupně rozsvítili a rozpohybovali pivovar v netradičních barvách.

 

Ale co vám budeme říkat. Na jedinečné vizuální efekty za doprovodu hudby zmixované ze zvuků v pivovaru se podívejte sami na www.excelentrespekt.cz.

Read more

Local News