Ecoblog zhodnotil superpotraviny z NATU.cz

Share

Maca, acai, ashwagandha, acerola, baobab, karob, guarana, lucuma, moringa, zázvor. Jsou tohle pro vás neznámá slova? Neměla by. O těchto superpotravinách se totiž mluví čím dál více, a pokud jste je ještě nevyzkoušeli, je nejvyšší čas. Koupíte je například v internetovém obchodě NATU.cz.

Kdo se aspoň trochu zajímá o zdravou výživu a zdravý životní styl, ten o NATU určitě slyšel. Na zoubek se mu podíval i Radek z webu Ecoblog. Testuje různé e-shopy prodávající zboží související se zdravým životním stylem, takže známý NATU prostě nemohl chybět. A jak recenze dopadla?

Snídaně, na které se budete těšit

Radek si objednal celkem 11 produktů z různého soudku. Vyzkoušel některé superpotraviny, z nichž si připravoval koktejl, chutnaly mu klasické pekanové i makadamové ořechy, zamiloval se do lyofilizovaného ovoce a pochvaloval si granolu NATU Granolove. V recenzi popisuje, že se konečně těšil na snídaně – a vy můžete také.

NATU svým sortimentem člověku rozšiřuje obzory. Najednou zjistíte, jak bohaté možnosti, co se týče stravování, se vám nabízí, a jaká je vlastně škoda, že jíte tak stereotypně a nudně. Čím bohatší bude vaše potrava, tím více látek dokážete tělu dodat.

NATU prodává i proteiny a sportovní výživu

Recenze e-shopu NATU na Ecoblog.cz je důkazem, že kašičky a granola rozhodně nejsou vhodnou snídaní pouze pro ženy. Zkuste je a jistě si je zamilujete. Pokud však toužíte po něčem mužnějším, zkuste na e-shopu NATU zabrouzdat do kategorie sportovní výživy. Objevíte mimo jiné celou řadu proteinů vhodných také pro vegany. I masožravci však mohou vyzkoušet, jak chutná protein hrachový, mandlový, makový či třeba konopný. Ve stravě je důležitá pestrost, tak neváhejte zkoušet nové věci, podobně jako je zkouší Radek ve svých recenzích na Ecoblogu. Z nákupu na NATU.cz zklamaní jistě nebudete.

Read more

Local News