Do konce roku ještě zbývá čas na obnovu firemního vozového parku

Share

Ačkoliv jsou Vánoce a konec letošního roku již takřka na dohled, mnohé firmy stále netuší, co bude příští rok s jejich vozovým parkem. Naštěstí stále máte čas tuto záležitost vyřešit k vaší plné spokojenosti, a to i díky společnost Volkswagen Financial Servises.

Pro zmíněnou firmu je specializací operativní leasing a správa vozového parku ostatních podnikatelů. V nabídce má přitom takřka kompletní portfolio vozidel od značky Volkswagen, které nabízí podnikajícím subjektům po celé ČR. Jedná se o osobní i užitkové modely automobilů.

Hlavní přednosti operativního leasingu

Pokud si vy či vaše firma vezmete auto na operativní leasing, přinese vám to mnoho užitku. V první řadě získáte za rozumný měsíční poplatek prakticky nový vůz, který bude mít najeto jen minimum kilometrů a jeho stáří bude maximálně v řádech několika měsíců. Firemní vozy díky tomu mohou být nejen plně pojízdné, ale také dostatečně reprezentativní, což oceníte nejen vy, ale samozřejmě také potencionální klienti a zákazníci, kteří na váš vozový park budou hledět s patřičným respektem. V mnoha profesích hodně záleží na tom, v jakých automobilech zaměstnanci a vedení jezdí.

Správa vozidel vám usnadní práci

V rámci operativního leasingu, jenž se zpravidla sjednává na dobu několika let, může být i komplexní správa vozového parku. Ušetříte si tak spoustu starostí. A v konečném důsledku i peněz, neboť o jednotlivá vozidla nemusíte pečovat sami, vše za vás vyřídí společnost, jež vám operativní leasing a správu automobilů poskytne.

Operativní leasing je v dnešní době sázkou na jistotu. A nebojte se, stále máte čas si jej sjednat od počátku příštího kalendářního roku. A když ne, rozhodnout se pro něj můžete kdykoliv jindy. Nabídka zmíněné společnosti samozřejmě není časově omezená, o čemž se můžete přesvědčit na jejích webových stránkách vwfs.cz. Nejen pro osobní, ale také pro užitkové vozy operativní leasing nepochybně náramně oceníte, nechcete-li za vozový park platit naráz horentní sumy peněz.

Read more

Local News