Čím spolehlivě odradíte ženu od sexu

Share

Muži se často řídí pořekadly co dělat a nedělat, říkat a neříkat, když chtějí ženu dostat do postele a udělat jí maximálně šťastnou. V tomto článku si objasníme některé věci, které by muži měli vědět, než se pustí na lov.

Základ je v polibku

Chyba může nastat již při prvním kroku. Stačí nepovedený polibek, který se podobá hledání žvýkačky jazykem v slečnině krku, kterou samozřejmě odradí jakákoliv představa pokračování. Tento první polibek se pak může stát posledním.

Nebojte se trochu spěchat

Většinou každému muži je známo, že mají předehru prodlužovat, že nemají kam spěchat, líbat, hladit a laskat partnerku, která pak bude maximálně spokojená a připravená na sex. Ale ne vždy je to pravda. Podle výzkumu se zjistilo, že většina žen s touto fámou nesouhlasí. Nechtějí však partnera urazit, tak ho pouze chválí za romantickou předehru. Muži by se měli držet pořekadla „ Čeho je moc, toho je příliš.“ Sexuální vzrušení ženy totiž po nějaké době opadá.

Sprcha neuškodí

Často slyšíme, jak ženy přitahuje zpocené mužské tělo. To je v některých případech pravda, že ženu přitahuje svalnaté zpocené mužské tělo. Ale muži by si měli popřemýšlet o tom, jestli si opravdu připadají sexy, když se vracejí z práce nebo nějakého sportu. Ženu stoprocentně víc zaujmete osprchovaní a pěkně navonění. Živočišnost sice nikdy nevyjde z módy, ale plést si jí s nemytými těly je jiná věc.

Více akce, méně mluvení

Muži občas volí mírnější cesty, nechtějí udělat při sexu nic špatně a proto se ptají jestli ji to nebolí, nebo jestli si to přeje silněji… „někdy je lépe neříkat nic, než mluvit příliš“ jakékoliv zbytečné mluvení akorát slečnu unudí a vzrušení jde k ledu. Proto více vášně a méně mluvení.

Nejlepší řešení je udělat to,že budete sledovat pouze reakci partnerky a podle toho se zařídit.. Pokud by neříkala nic, ale nebylo by jí to příjemné, určitě lze z jejího výrazu poznat, že to není ta správná cesta. Ale na všechno se ptát, to opravdu raději ne, pokud ovšem není dotyčná pannou.

Samozřejmě každá žena je jiná a líbí se jí jiné věci. Stačí ji trochu poznat a sami poznáte jak na ni. Ale pokud se budete řídit tímto článkem, určitě neuděláte chybu.:-)

Read more

Local News