Chcete přitáhnout pozornost? Zkuste bílou!

Share

Máme tu léto a s ním i na teploměru radikálně se zvyšující teplotu. Nepařte se v černé a tmavých barvách, nejen ženy a 4% menšina nosí bílou barvu. Opravdu to můžete zkusit i vy! Navíc letos jsou bílé kalhoty opravdovým hitem.

Koupě nových bílých kalhot, riflí či tříčtvrťáků vám dá možnost diferencovat váš šatník a zkusit si něco nového. A za život se má zkusit přeci vše! Přestaňte být stereotypně od hlavy až k patě černí. Je pochopitelné, že z počátku nebudou bílé kalhoty zcela zapadat do vaší ucelené identity, budete si muset zvyknout na to, že budete budit pozornost. Což nemusí být ale vůbec na škodu. Pokud sháníte partnerku, bílá je ideální volba.

Jak bílou barvu nosit a sladit ji s ostatními kusy oblečení? Platí tu pravidlo kontrastu.

Zatímco Total black působí elegantně a slušivě, u bílé to zas takový trhák není. Byli byste skutečně bílými vranami odtrženými a nepochopenými zbytkem populace. Navíc kombinace bílé může navodit pocit lékařských plášťů či jiného pracovního oděvu.

Čím kontrastnější, tím lepší. 

K bílým kalhotám zvolte tlumené, temnější barvy. Opatrně s tóny blízkými bílé- tedy béžovou, růžovou atd. Tyto kombinace jsou už opravdu extravagantní. A mohly by navodit mylnou představu o vašem stavu.

Stejné je to i s botami. K bílým kalhotám se bílé botasky příliš nehodí. Samozřejmě záleží na individuálním vkusu a na jednotlivých kouscích vašeho šatníku. Rozhodně si nechte poradit od přátel či přítelkyně než vyrazíte do víru ulic. Bílá je zkrátka složitější, ale pokud se k ní odvážíte, budete odměněni.

Slovo závěrem zní: U žen platí rčení- bílý tuk. Je to nepsaná módní pravda. Bílá opravdu zvýrazňuje siluetu a přidává i tam, kde nic není. Proto byste měli brát ohled na vaši postavu, pokud není dokonalá a máte větší stehna, trpíte nadváhou nebo třeba máte svalovou hmotu na stehnech a hýždích, zvolte volnější typ kalhot, ne upnuté džíny.

Pozor! Na bílé je vše vidět.

Read more

Local News