Bílé zuby – úspěch u žen, šéfa i obchodních partnerů

Share

Ať chceme nebo ne, náš vzhled se podílí na tom, jak úspěšní jsme v osobním i soukromém životě. Snazší to pak mají pochopitelně ti krásnější z nás a řeč není jen o ženách, ale i mužích, u kterých hraje roli například i stav jejich chrupu.

Podle výzkumu pod záštitou Crest Whitestrips mají lidé s bílými zuby větší šanci na přijetí do zaměstnání, zvýšení platu či druhé rande.

TIP: Nošení neviditelných rovnátek zhotovených na míru nebolí.

Jaké jsou výhody bílých zubů dle účastníků testu?

Výhoda

Podíl účastníků testu

Vyšší šance na získání pracovního místa

58 %

Vyšší šance na zvýšení platu

53 %

Vyšší šance zaujmout společnost na 1. rande

54 %

Zdroj: Studie Crest Whiterstrips

„Efekt bílých zubů“ potvrdila i skupina účastníků testu, kterým byly vyběleny zuby. Jak bílé zuby ovlivnily psychiku těchto lidí? Více jak polovina z nich (52 %) se cítila všeobecně přitažlivější, 61 % z účastníků se dokonce považovalo za sebevědomější, zhruba stejný počet participantů považovalo nyní svůj vzhled za „profesionálnější. To jsou čísla, která se jen těžko rozporují.

Pokud to s úspěchem v soukromém i profesním životě myslíte vážně, nezbývá, než se začít zaobírat svým vzhledem, jehož součástí jsou i zuby.

Ty si dnes můžete vybělit doma některou z bělících zubních past, nebo se svěřit do rukou profesionála.

TIP: Konec starostí spojených s kovovými rovnátky nabízí sundávací rovnátka.

Obě varianty jsou cenově dostupné většině obyvatel České republiky, například ordinační bělení zubů ZOOM v pražské klinice plastické chirurgie Brandeis Clinic vyjde do 16. 9. 2014 na 6 828 Kč (cena je v rámci akce snížena o 35 % z původních 10 500 Kč). Hollywoodský úsměv tak dnes získáte za cenu rovnající se ceně jednoho společenského obleku, přičemž trvanlivost bělení zubů je často delší než doba, za kterou tento společenský oblek vyměníme.

Je tedy na Vás, na co při zdokonalování své image vsadíte. Ovšem pamatujte, že je to právě Vaše tvář, s čím přichází lidé z Vašeho okolí do styku nejčastěji a co lidé z našeho okolí často hodnotí například při prohlížení fotografií. Určitě tedy vezměte v potaz i možnost „pořízení si“ hezčího úsměvu za akční cenu v Brandeis Clinic.

Read more

Local News