5 tipů na hodně dobrou předehru

Share

Je jasné, že jako správný chlap už máš dávno vypracovaný harmonogram, jak jít na věc … měl bys ale vědět, že pokud se 100% soustředíš jen na uspokojení svého chtíče, děláš dobře jen sám sobě, není tvůj sex 100%…

Zkus věnovat zhruba  40% tohoto času na předehru a uvidíš, že se budou dít divy.

Pokud si pod pojmem předehra už z mladších let představuješ: Bacha, práce!, tak se nenech mýlit… Menworld tě v tom nenechá a s radostí rozšíří tvůj obzor pěti dobrými tipy na předehry, které tvůj sex udělají ještě lepším.

 Začni z dálky

Je chyba myslet si, že předehra začíná v ložnici, v horizontální poloze a se slovy: start. Omyl, s předehrou můžete začít kdykoli a kdekoli- po telefonu, v kině, v prostředku hromadné dopravy, na procházce v parku, na pracovním večírku, v autě, stačí slovní narážky/pobídky/ nebo letmé doteky na správných místech, smyslné pohledy a vše stupňovat, stupňovat a když přijdete po pár hodinách úplně nadržení domů, vše bude akorát krásně na spadnutí.

Všechno hezky po pořádku

Předtím než strčíš ruku do dekoltu nebo pod sukni, zkus začít hezky po pořádku. Začni jemným hlazením rukou, ramen, nohou, kolen, kousáním do ušního lalůčku, polibky na šíji- uvolni ji pár jednoduchými pohyby. Navrhni třeba i masáž zad, krku, vše doprovázej občasnými narážkami či pochvalami, aby se žena tvého srdce dovtípila, že vlastně nejde tak úplně o masáž pro zdraví a krásu… A ještě jeden bonus to má, můžeš to potom chtít na oplátku;)

Svlékání? Neodpojuj mozek!

Není vždy nutné ze sebe oblečení vášnivě strhávat v zuřivém tempu. Svlékání je hrozně sexy proces, proč ho urychlovat. Pomož, pomalu a pečlivě svlékej každý kousek jejího oblečení, soustřeď se. Užívej si každý knoflík, rozepínání podprsenky. Oba budete napnutí a hrozně natešení na nahotu, kterou si normálně ani neuvědomujete.

Líbání není nikdy dost

V jednom průzkumu bylo dokázáno, že 90% ženám chybí to banální a základní- líbání. Nemysli si, že je to ale tak jednoduché. Udržuj tempo, ne moc rychle, aby jí hned došlo, co chceš, ale zase ne moc pomalu, aby se ti u toho neunudila.Udržuj rovnováhu a nech tempo na ní, sama ti ukáže, až bude připravená.

Nezapomeň se na jednom místě

Asi je jasné, že líbat nebo dotýkat se některých míst je naprosto zbytečné, můžeš na nich strávit hodiny a hodiny a nikam se nepohnete. Vynech hodinový maraton na zádech, využij GPS navigátor a zaměř se na ženské erotogenní zóny.

Uvidíš ten fofr hned po pár minutách! 

Read more

Local News