3 filmové novinky na DVD, které vám nesmí uniknout

Share

Žádný sběratel filmů na DVD nebo Blu-ray discích by si neměl nechat ujít tyto 3 snímky. Vybrali jsme jak nedávné novinky, které právě vyšly v předprodeji, tak časem osvědčené a mnohokrát shlédnuté klasiky v luxusním sběratelském provedení. Využijte on-line prodej DVD a Blu-ray a rozšiřte svoji sbírku filmů pohodlně z domova.

Nespoutaný Django na Blu-ray

Nejnovější snímek kultovního režiséra a scénáristy Quentina Tarantina nedávno vyšel i na Blu-ray disku. Konečně si tak budete moct vychutnat tento dvěma Oscary oceněný film v takové kvalitě, jakou si zaslouží.

Pokud jste film ještě neviděli, o dost jste přišli. Kromě skvělého Christopha Waltze ve filmu zazářil i Leonardo DiCaprio a Jamie Foxx v roli Djanga. Ani v tomto snímku nedá Tarantino dopustit na nejmenší detaily a tak se můžete těšit na dvouapůlhodinovou pastvu pro oči. Nespoutaný Django je skvělá kombinace akce a dramatu na pozadí historických reálií.

Oscarový Lincoln na DVD

Když se Steven Spielberg pustil do natáčení historického dramatu, neudělal chybu. Lincoln s dvěma Oscary a dalšími deseti nominacemi sklidil velký úspěch. Teď konečně vyšel v předprodeji i na DVD a vy si tak budete moct vychutnat famózní herecký výkon Daniela Day-Lewise a precizní výpravu i doma u televize.

Fanoušci historie i filmového umění ocení také bonusy, které jsou součástí toho disku. Podíváte se za oponu a zjistíte, kudy vedla cesta k Lincolnovi i jak ve filmu vzniká dokonalá iluze minulosti přenesená do 21. století.

Trilogie Pán prstenů jako steelbook

Vybranou společnost jedinečných režisérů nemůžeme zakončit nikým jiným než skvělým Peterem Jacksonem a jeho trilogií Pán Prstenů. Tuto minisérii ani jejího režiséra určitě představovat nemusíme. Důvod, proč jsme sem tuto už deset let starou trilogii zařadili, je právě vycházející sběratelská steelbooková edice.

Pokud nedáte na filmovou podobu Tolkienova díla dopustit, neměli byste si nechat ujít právě toto luxusní provedení na discích Blu-ray. Vedle obalu vás určitě nadchne i velkoryse pojatá bonusová sekce plná komentářů režiséra, scenáristů, herců, produkčního a výtvarného týmu s více než 30 osobnostmi.

Tyto a další novinky na DVD najdete na webu POPRON.cz.

Read more

Local News