10 chyb, které dělají muži v posteli

Share

V čem posteli ženu potěšit ví každý správný milenec. V čem by ale mohl případně udělat chybu, která se většině ženám nelíbí?

Přečtěte si další článek o tom, co dělají muži při sexu špatně

1. Nemohou se dočkat jejího orgasmu

Žena chce být při sexu potěšena a chce dosáhnout orgasmu. Ne však stálým dotazováním „už budeš?“, „jak jsi na tom?“, „jde ti to?“. Mnoho takových řečí její apetit spíše zažene, než nastartuje.

2. Nečekají na její orgasmus

Někteří muži při sexu zapomínají na základní pravidlo slušného vychování – dámy první. V posteli toto platí extrémně. Dělejte věci přirozeně, ale ne jako závodní kůň, který spěchá do cíle!

3. Přílišné hraní si na bosse

Jestliže máte rádi role-play, všeho s mírou. Nedávejte příkazy, neutiskujte ženu.

4. Celkové oholení

Některé ženy, a je jich většina, prostě nemají rády naprosto vyholený mužský klín. Vypadá pak, že jste ještě puberťák, kterému chlupy nerostou. Vyholte si pouze to nutné, zastřihněte a nechte být.

5. Strach z nových věcí

Není moc sexy, když se bojíte zkusit nové věci, které po vás partnerka požaduje.

6. Příliš špinaví

Říká se, že přirozený pach může zvyšovat libido. Jestliže však vaše přítelkyně nemůže snést váš pot a odvrací od vás nos, je to signál, že už to přeháníte. Pokud se vrátíte z posilovny celý zpocený a slaný, nečekejte, že se na vás vrhne a celého vás olíže. 

7. Ranní probuzení

Jestliže milujete ranní sex a ona stále spí, nečekejte, že ihned po probuzení bude svěží a ochotná něco podniknout. A už vůbec ne, když mezi svými nohami ucítí váš penis. Každá žena je však jiná, zrovna té vaší se to možná líbí.

8. Nucení do nějaké sexuální praktiky

Horší, než předčasná ejakulace je nucení do něčeho, co žena sama o sobě nechce. Příkladem může být anální sex, kterým holduje pouze málo žen, nebo nějaká obskurní poloha.

9. Očekávání vděčnosti

Jestliže se rozhodnete ji potěšit, například masáží, nebo orálním sexem, nesnažte se jí vnuknout myšlenku, že vám něco dluží. O co více, nesnažte se ji vnuknout sami sobě a pak po ní něco chtít na oplátku.

10. Přesvědčení, že tvrdší je lepší

Tím mám na mysli tvrdší sex. Někdy jsou muži přesvědčení, především z porna, že pokud zasouvají příliš pomalu, žena je ucítí málo nebo vůbec. Je pravda, že některé ženy mají rády tvrdší sex, vše je individuální. 
 

Read more

Local News